Протокол за обработка на вируси с ГАНС и ГАНС плазмена вода – част 1

beakers-with-solution-on-shelf-in-lab-521811051-5823504d3df78c6f6a8dc038.jpg

По време на това проучване бяха наблюдавани различни мутации на коронавируса. Едновременно с това, както при новите мутации на коронавируса, поради гъвкавостта на технологията бяха приети нови ефективни протоколи. Следователно, с течение на времето ние ще осигурим различни обработки на протоколи и методи за всяка бъдеща еволюция и мутация на вируси.

След като коронавирусните инфекции могат да бъдат потвърдени с помощта на методите за откриване чрез плазмена вода, представени в поста „Как да открием присъствието на Covid-19 (коронавирус) в тялото, използвайки GANS водата“, чрез медицински тестове за COVID-19, направени в болниците или чрез използване на новите параметри на кръвния тест, зададени от Mehran T. Keshe, който може да бъде по-точен за всички инфекции с коронавирус, тъй като използва реалните данни от кръвта, могат да се приложат предложените протоколи за лечение и обръщане.

Повторението на същия протокол, 2 до 3 дни след първия ден на обработка, е от съществено значение, за да се гарантира, че заразените клетки в района не се превръщат в ракови клетки в бъдеще.

  • Забележка: Нанасянето на ГАНС (GANS) върху кожата е в съответствие със сертификацията и методите, използвани от производствените стандарти на Фондация Кеше за производството на GANS.

В някои случаи, след изчерпване на вируса, използвайки плазмената вода, тялото показва признаците на втора температура. Това е знак, че вирусът е преодолян и са оставени само увредените клетки, които са били засегнати от вируса. В процеса на възстановяване и заместване на тези клетки, показвайки се като нормална инфекция, той създава вторична температура като треска. Тази втора треска е добър знак за показване на преодоляването на вируса. В този момент тя се превръща в пряка медицинска инфекция и е препоръчано от лекарите, консултиращи се и съветващи екипа да използват антибиотици за такива случаи.

  • Алтернатива: Ако човек има инфекция от коронавирус, може да използва плазмена вода като консумира на всеки 30 минути по 50 мл. от плазмената вода на ANTI-VIRUS GANS.

Вследствие на коронавирусната инфекция и процеса на нейното изчерпване е наблюдавано, че самият вирус има висока клетъчна деградация. Следователно, тялото изисква много енергия и време, за да се възстанови самостоятелно. Човекът, който е преминал през този процес, се очаква да се почувства слаб за около 14 до 20 дни след разрешаването на инфекцията.

  • Препоръка 1: Когато създавате подложка или лепенка за прилагането на представените протоколи, се препоръчва да накиснете кърпа с подходяща плазмена вода и да я поставите в торбичка с цип за заключване. Това позволява възможността за повторно накисване на подложката вътре, като същевременно предотвратява разливи навън.

! ВНИМАНИЕ ! Никога не консумирайте самия ГАНС (GANS). Винаги ползвайте само водата която е имала допир до ГАНС (GANS) материала.

ПРОТОКОЛ А: ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПЛАЗМЕНА ВОДА ЗА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ И МОЗЪКА

  • GANS плазмена вода ANTI-VIRUS: се прави като поставите бутилката ANTI-VIRUS в съд с питейна вода. Бутилката трябва да се постави затворена, като трябва да се изчака няколко часа преди да се консумира водата. Препоръчително е да използвате поне 2 литра съд за да имате вода през целия ден.

GANS плазмена вода се използва във всички случаи на коронавирусни инфекции на гърдите, белите дробове и мозъка, само чрез директно пръскане върху тялото, накисване на кърпа и обвиване на тялото с нея или директно измиване на тялото и оставете да изсъхне по естествен път (повторете протокола в съответствие с инструкциите, дадени по-долу).

Когато човек почувства, че е заразен с коронавирус, трябва да вземе шепа плазмена вода в дланта на ръката си и да нанесе върху мястото, където боли. Ако признаците на коронавирус се наблюдават в областта на главата, ушите, носа, очите или белия дроб, човек използва шепа плазмена вода, чрез навлажняване и измиване от горната част на главата до под белодробната диафрагма, както отпред, така и отзад на тялото.

Човек повтаря този протокол на всеки 15 минути, до максимум 3 (три) часа на ден или докато болката не бъде изкоренена през първия цикъл, плюс още 2 до 3 дни, след като не се усеща болка.

Накиснете кърпа в плазмена вода и увийте с нея горната част на тялото отгоре над белодробната диафрагма нагоре, включително областта на главата, както отпред, така и отзад на споменатите области, веднъж на всеки 30 минути за максимум 3- 6 часа на ден или докато болката не бъде премахната през първия цикъл, плюс още 2 до 3 дни, след като не се усеща болка.

Човек трябва да пие няколко пъти по 100 ml до 200 ml прясна плазмена вода на малки глътки през целия ден.

Човек трябва да вдишва за 15 до 20 минути на час, използвайки система за дишане на принципа без нагряване (шише / наргиле, инхалатор, болнични вентилатори или пулверизатори, където секцията за контейнери за вода е пълна с плазмена вода. В този процес въздухът, който преминава през устройството, се зарежда с плазматично поле, което може да взаимодейства с коронавируса в дихателните пътища на белите дробове. Водата във всяка дихателна система трябва да се сменя след всяка употреба, а самата дихателна система трябва да се стерилизира както след всяка употреба.

! ВНИМАНИЕ ! Използва се само плазмена вода, без частици ГАНС (GANS).

ПРОТОКОЛ Б: ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПЛАЗМЕНА ВОДА ЗА ДРУГИ МУТАЦИИ

  • GANS плазмена вода ANTI-VIRUS: се прави като поставите бутилката ANTI-VIRUS в съд с питейна вода. Бутилката трябва да се постави затворена, като трябва да се изчака няколко часа преди да се консумира водата. Препоръчително е да използвате поне 2 литра съд за да имате вода през целия ден.

Плазмена вода може да се прилага, ако заразеният с коронавирус човек има симптоми на слабост или чувство на заболяване и симптоми като стомашна болка, скованост на стомаха, болка в бъбреците, заедно с обезцветяване на урината, вижда изпражнения с черни или оранжеви цветове, болка в матката, болка, подобна на тази по време на менструалния цикъл или усещане като електрически удари в яйчниците на матката или тестисите или простатата, бяло, жълто, кремообразно отделяне от матката, нередовно често кървене на 7-дневен или 14-дневен цикъл, болка в простата, тестиси или дразнене на мъжките полови органи. Плазмената вода се използва във всички случаи на коронавирусни инфекции на стомаха, червата, репродуктивната система (тестисите, простатата, яйчниците, матката), кожата, бъбреците, черния дроб, пикочния мехур и др. Само чрез пръскане директно върху тялото, накисване на кърпа и обвиване на тялото с нея или чрез директно измиване на тялото и оставянето му да изсъхне естествено (повторете протокола съгласно инструкциите, дадени по-долу).

Когато човек почувства, че е заразен с коронавирус, трябва да вземе шепа плазмена вода в дланта на ръката си и да нанесе върху мястото, където боли.

Ако признаците на вируса се наблюдават в областта на стомаха, червата, репродуктивната система (тестисите, простатата, яйчниците, утробата), кожата, бъбреците, черния дроб, пикочния мехур и др., се използва плазмена вода чрез овлажняване и измиване под областта на белодробната диафрагма до областта на коляното, както отпред, така и отзад на тялото. Едно повторение на този протокол на всеки 15 минути, до максимум 3 (три) часа на ден или докато болката не бъде изкоренена през първия цикъл, плюс още 2 до 3 дни, след като не се усеща болка.

Накиснете кърпа в плазмената вода и увийте с нея долната част на тялото от под белодробната диафрагма до областта на коляното, както отпред, така и отзад на споменатите зони, веднъж на всеки 30 минути за максимум 3-6 часа на ден или докато болката не бъде премахната през първия цикъл, плюс 2 до 3 дни след това, след като вече не се усеща болка.

Човек трябва да пие няколко пъти по 100 ml до 200 ml плазмена вода на малки глътки през целия ден.

Човек трябва да вдишва за 15 до 20 минути на час, използвайки система за дишане на принципа без нагряване (шише / наргиле, инхалатор, болнични вентилатори или пулверизатори, където секцията за контейнери за вода е пълна с плазмена вода. В този процес въздухът, който преминава през устройството, се зарежда с плазматично поле, което може да взаимодейства с коронавируса в дихателните пътища на белите дробове. Водата във всяка дихателна система трябва да се сменя след всяка употреба, а самата дихателна система трябва да се стерилизира както след всяка употреба.

Организацията е създадена да допринесе за създаването на благоденствие, посредством различните приложения на новата плазма технология и установяването на траен мир.

Тачо Даскалов 2гр. Раднево, 6260