Протокол за обработка на вируси с ГАНС и ГАНС плазмена вода – други мутации на КОРОНАВИРУС – Част 2

1800x1200_stop-coronavirus-doctors-hand.jpg

Тези мутационни версии на коронавирус обикновено не показват признаци на нормална версия на белодробна инфекция на COVID-19 и по-голямата част не показват инфекция, температура, сухота в носа, кашлица и началото на вируса се проявява, както е описано във всеки раздел по-долу за всеки орган.

В този раздел се счита, че в допълнение към споменатото по-долу заразеното лице пие 4-5 пъти на ден по 100 ml до 200 ml плазмена вода от ANTI-VIRUS GANS и протокол за дишане, както е описано.

 • ГЛАВА И ОЧИ

Тази мутация на коронавирус е забелязана в по-ранни етапи и не е имала лечение със същите ефекти като болката в окото, главно в лявото око. Когато се наблюдават подобни симптоми, може да се приложи пластир с плазмена вода, поставен върху засегнатата област, и да се държи възможно най-дълго, като се накисва отново на всеки 15 минути. Освен това, човек трябва да вземе шепа плазмена вода в дланта на ръката си и да измие лицето, ушите и областта на шията, докато болката не бъде премахната.

За бучките и болката в челюстта може да се постави малък пластир между венеца и бузата със същата смес, за да се премахне болката и да се обърне калцификацията на клетките в тази област. Този процес може да отнеме до 2-3 седмици. Това обикновено следва с масивно главоболие, за което няма обезболяващо. Тази мутация на коронавирус може да доведе до мозъчен кръвоизлив и инсулт и в много случаи в Китай и Иран са регистрирани смъртни случаи след тази мутация.

! ВНИМАНИЕ ! По време на този процес трябва да се уверите, че при никакви обстоятелства ГАНС не влиза в окото, тъй като това може да доведе до кървене в окото или миглите. Препоръчително е да се използва самозапечатващ се хранителен пластмасов плик за поставяне в пластира ГАНС, преди да се приложи върху областта на очите.

 • МОЗЪЧЕН УДАР

Това е една от най-често срещаните форми на мутация на коронавируса и се дължи на наличието на големи количества калций в мозъчните клетки, които са лесна плячка за коронавируса и неговата плазматична характеристика за преобразуване на силата на калция. Повечето държави смятат това за нормален мозъчен кръвоизлив, въпреки че човекът няма треска и предишна медицинска история. Може да се наблюдава калцификация на различни части на мозъка.

Това обикновено може лесно да се преодолее, когато първото главоболие се прояви с бързото използване на шепа плазмена вода от Anti-virus GANS за намокряне на главата и обвиване на главата с кърпа напоената с плазмена вода, за максимум 3 часа на ден, повтаряне всеки ден или докато болката изчезне, плюс 2 до 3 дни освен това.

 • ПСИХОЛОГИЧЕСКИ И ПСИХОСОМАТИЧНИ

Лицата, които са засегнати от мозъчната мутация на коронавирус, тъй като мозъкът на човека е основно комбинация от CO2, Zn, Mg, Ca и малко количество други елементи. След като коронавирусът засяга мозъка, много от плазматичните полета на калция ще се калцифицират поради силата на инерция на калция.

В този процес ще наблюдаваме различна структура на мозъчните клетки и по време на аутопсията на мозъка те могат да изглеждат като структурата на зърно, подобно на разрязването на хляб, в който има зърна.По този начин калция ще създаде различни връзки и ще блокира определени връзки в мозъка, като изолационен материал сред връзките на невронната система, създавайки проблеми за правилното функциониране на връзките на мозъчното магнитно поле. Това може да се случи във всяка част на мозъка според силата на магнитното поле на коронавируса, взаимодействаща със силата на емоциите в съответната част от клетките на мозъка.

Следователно, пациентът ще покаже различен фикологичен и психосоматичен модел поради силата на коронавируса в клетката. Някои ще бъдат засегнати от емоционалната част на тъгата, някои от депресията, в зависимост от мястото, в което се провежда калцификацията на коронавирусната конверсия и общата сила на емоцията. Това може да повлияе на всяко настроение и емоция.

Поради усложнение в композитната калцификация, лицата не могат да разпознаят емоцията и реалността. През последните няколко седмици наблюдавахме много агресивни действия на роднини, при които членовете бяха засегнати или заразени от коронавируса. Това е страничен ефект от този вирус. Това не е умишлено, но се дължи на емоционалните промени, дължащи се на инфекцията с коронавирус.

При такова състояние като промяната в поведението след коронавирусната атака и конверсията и калцификацията на мозъчните клетки, препоръчаният протокол за обръщане е да се използва плазмена вода, добавяйки до 2-3 магнезиеви таблетки. Измийте главата с шепа от тази смес и увийте главата и шията, изцяло отзад напред, с кърпа, напоена с тази вода. Това трябва да се прави най-малко до 6 седмици всеки ден, два пъти на ден, сутрин и вечер в продължение на 30 минути.

 • УХО И ШИЯ

Някои от хората, заразени с коронавирус, се оплакват от масивна болка в едното или двете уши и от дясната страна или от лявата страна на врата. Това е мястото, където калцификацията е станала в близост до тъпанчетата или лимфните възли на ухото, което причинява мъчителна болка. Също така е забелязано, че този тип инфекция причинява инсулт от дясната страна на лицето, което води до деформация на устата и устните, както и болка в езика или дори парализа на езика. Лекарите разпознават това като слаб инсулт, когато калцификацията е извършена в крайниците на ухото и шията. В някои случаи хората дори развиват бучки по бузите. Може да се следва същата процедура като за главата и очите, с пластири за областта на шията.

Препоръчва се да се използва протоколът за коронавирус за главата. Измиване на главата с плазмена вода на всеки 15 минути до 3 часа.

 • НОС

В случай на кървене от носа или намиране на кръв в гърлото по време на профилактиката на измиване на ноздрите, това означава, че коронавирусът е влязъл и се е установил в носните канали. Протоколът по-долу трябва да се повтаря, докато кървенето от носа спре. Накиснете кърпа в плазмена вода и я поставете върху носа и челото за интервали от 10 минути, докато кървенето спре. По време на този протокол ноздрите трябва да се напръскат със същата плазмена вода.

 • МИРИС И ВКУС

Съобщава се от срещаните случаи на коронавирус, че в повечето случаи засегнатото лице губи обонянието и вкуса си. Ако тези симптоми не са свързани със сезонни алергични реакции, може да се направи малка подложка или пластир, като се използва плазмена вода. Нанасяйте подложката върху носа и областта между веждите за период от 10 до 15 минути на всеки половин час, докато сетивата за мирис и вкус се върнат. В същото време човек може непрекъснато да отпива по една-две глътки от плазмената вода на Anti-virus GANS на всеки 5 минути.

 • УСТНИ

В случай на поява на коронавирус на устните, се препоръчва да се създаде подложка или пластир с плазмена вода и да се постави на устните. В същото време, по време на прилагането на пластира, човек трябва да държи част от плазмената вода устата или алтернативно да направи малък пластир, който да се държи в устата, отвътре. Това е най-ефективният метод за постигане на резултати. Повтаряйте максимум 2 до 3 часа на ден на различни интервали или докато петната изчезнат, плюс още 2 до 3 дни.

 • ЕЗИК

Един често срещан симптом показва коронавирус като бели петна в края на езика. В този случай ще бъде препоръчан следният протокол. Вземете една глътка от плазмената вода и без да я поглъщате, жабурете в устата за около 15 секунди на всеки 10 минути, след което изплюйте използваната вода. Повторете за максимум 2 до 3 часа на ден през различни интервали от часове или докато петната изчезнат, плюс още 2 до 3 дни.

 • БЕЛИ ДРОБОВЕ И ГЪРДИ

Този раздел може да бъде обхванат, като се следва изцяло Протокол А от „Протокол за обработка на вируси с ГАНС и ГАНС плазмена вода – част 1

 • СЪРЦЕ

Когато се подозира, че коронавирусът се намира в сърдечния мускул, той може бавно да напредва към множество леки атаки на огнище или множество големи сърдечни пристъпи, които могат да доведат до смъртта на заразеното лице. За предотвратяване и / или преодоляване на инфаркт може да се постави директно върху сърдечната област стъклен буркан с вместимост от 300 до 400 мл, напълнен с плазмена вода.

 •  ГЪРДА

Версията за мутация на коронавирус на гърдите обикновено идва от белодробната версия на инфекцията и тя трябва да се прояви в рамките на 2 месеца след първото заразяване с коронавирус, въпреки че човек може да не проявява никакви симптоми на коронавирусните инфекции. За тази мутация на коронавирус се препоръчва пациентът да държи на гърдите си кърпа, напоена с плазмена вода, и да я накисва отново на всеки час през целия ден в продължение на 3 до 5 седмици, като добави и пластир на гърба. В същото време човек трябва да се къпе, може да се потапя във вана. Ваната трябва да се приготви със плазмена вода. Човек трябва да прави това 1 до 2 пъти на ден.

Редовното къпане с плазмена вода от ANTI-VIRUS се препоръчва за декалциране на всички заразени с коронавирус клетки в тялото и трябва да стане част от рутината на живота на хората.

Препоръчително е правителството да отвори обществени бани за подобни цели, където хората да могат да декалцифицират различни части на тялото, които са засегнати от коронавируса.

 • ВЪТРЕЩНИ ОРГАНИ

Този раздел може да бъде обхванат, следвайки изцяло ПРОТОКОЛ Б от „Протокол за обработка на вируси с ГАНС и ГАНС плазмена вода – част 1

 • КОНВУЛСИИ В СТОМАХА

В повечето случаи със стомашната коронавирусна инфекция се наблюдават стомашни конвулсии до степен, че първо се отделя жълт, а след това зелен стомашен сок. В тези случаи, докато не се получи необходимата медицинска помощ, може да се използва плазмена вода. Тази плазмена вода трябва да се приема по супена лъжица наведнъж за максимум 30 ml до 50 ml на всеки 5 минути, докато повръщането отшуми и да продължи 15 минути след последната конвулсия.

 • ПИКУЧЕН МЕХУР И ТАЗ

Една от най-новите мутации на коронавируса е коронавирусът в пикочния мехур, който няма температура и пациентите се оплакват, че непрекъснато им се ходи по малка нужда, усещат сърбеж и болка, но няма преминаване на урина. Това стига до там, че се превръща в непрекъсната болка като електрическите удари.

Този вариант на коронавируса може да бъде обработен по два начина. Вкарване с помощта на катетър 50-100 ml плазмена вода на всеки 30 минути, използвайки плазмената вода Anti-virus GANS от 3 до 6 часа, в зависимост от симптомите. В същото време измиване на тазобедрената става и таза със смес от плазмена вода Anti-virus GANS за същото време, плюс още 2 до 3 дни, след като не се усеща болка. Чрез вкарване на плазмената вода в пикочния мехур и измиване на тялото отвън се забелязва намаляването на болката в повечето случаи до 2 часа от първото приложение.

Този процес може да се повтори отново при болка в таза, която създава полето в кухината и може да засегне произволно някой от органите в таза.

За тазът може да се пиемат няколко чаши плазмена вода на ден както и да се постави хавлия напоена в комбинация от плазмена вода от ANTI-VIRUS с няколко таблетки Магнезий (препоръчваме Шуслерова сол №7) един или два пъти дневно в продължение до 7 дни, за да се гарантира, че в таза и неговата среда няма калцификация. Препоръчва се да вземете шепа от тази смес, и да се използва за измиване на кожата на всеки 15 минути.

 • УТРОБА

По-специално, за появата на коронавирус в утробата на жените, където се наблюдава забележима болка, ще бъде препоръчан следният протокол за вътрешно измиване.

Използвайте плазмена вода с устройство, наречено вагинален душ, изплаквайте зоната вътре на всеки час за максимум 3-6 часа на ден или докато болката не бъде премахната през първия цикъл, плюс 2 до 3 дни освен това, след като не се усеща болка.

 • ТЕСТЕСИ И ПРОСТАТА

За появата на коронавирус в тестисите и простатата на мъжа, ще бъде препоръчан следният протокол.

Човек може да направи пластир или кърпа, използвайки плазмена вода. Нанесете върху тестисите и областта на простатата за период от 10 до 15 минути на всеки половин час в продължение на максимум 3-6 часа на ден или докато болката не бъде изкоренена през първия цикъл, плюс 2 до 3 дни след това без липса на болка се усеща.

Както съобщава медицински лекар, 34-годишен мъж, който беше заразен от COVID-19 след две седмици, се възстанови до нормалното състояние. Но коронавирусът засегна либидото му и той не можеше да има нормален живот. Той отново премина проверки и тест, но резултатът от теста беше отрицателен. Този проблем му се е случил точно след първата инфекция, така че стана сигурно, че това е страничен ефект на коронавируса върху човешкото тяло и няма лечение за него.

Използвайки плазмена технология, той може да наруши страничния ефект на коронавируса и да върне обратно либидото на пациента само за четири дни, без никаква инфузия или лекарство. Това е голяма стъпка в медицинската наука.

 • КРАЙНИЦИ

Друг симптом на коронавируса е появата на бели петна по ноктите или бели, кремави, червени петна по пръстите на краката и пръстите на ръцете.

В случай на поява на коронавирус върху ръцете и краката, поставете в купа плазмена вода и потопете засегнатата област за възможно най-дълго време или накиснете чифт чорапи и ръкавици и ги носете непрекъснато в продължение на максимум 3 до 6 часа на ден, с повторно накисване при необходимост през цялото това време или докато петната изчезнат, плюс 2 до 3 дни освен това.

 • КОЖА

Кожните обриви или червени петна от коронавирусна инфекция се различават от обичайните кожни обриви или зачервявания по тялото, ръцете и краката.Тези обриви се създават от калцирането на клетките на средния слой на кожата и обикновено се появяват в двойки, като петната са на разстояние 1,5 см или 3 см едно от друго или 3 и 6 см едно от друго.

Причината за този комплект звезди близнаци е, че тъй като коронавирусът е плазматично поле, той винаги намира своя комплект близнаци, за да създаде баланс и стабилност за себе си, подобно на звездите близнаци във Вселената. Виждаме едно и също явление с коронавирус в белия дроб и други вътрешни органи, където калцификацията винаги е в двойни комплекти.

За да се обработи това, трябва да се измива кожата с плазмена вода на всеки 15 минути или да се поставя пластир, докато петната изчезнат. Ако не бъде напълно премахнато, това може да доведе до рак на кожата в бъдеще.

 • ЛИМФА И ЛИМФНИ ВЪЗЛИ

Това е важно, когато лимфата е основният производител на имунната система и след като лимфата и лимфните възли преминат през процеса на калцификация на коронавируса, тогава цялата имунна система може да се разпадне и смъртта става неизбежна. При появата на мутация на коронавирус, инфектираща лимфорните лимфни възли, трябва да се пръска тялото с плазмена вода на всеки 5 до 10 минути в рамките на 2 до 3 часа за измиване или да се накисне за 30 минути до 1 час във вана. Този протокол трябва да се повтаря в продължение на няколко седмици, веднъж на ден.

 • КРЪВ

Коронавирусната инфекция на кръвните клетки в кръвоносната система в тялото е много трудна за откриване. Най-често се наблюдава при спортисти и здрави хора, които се занимават със спортни дейности или са физически активни.

В някои отношения коронавирусът бързо навлиза в кръвоносната система през белия дроб. Това може да доведе до кръвен съсирек, кръвоизлив и сериозен инфаркт. В някои случаи, поради калцирането на кръвта, вискозитетът на кръвта се променя и причинява сърдечни пристъпи и емболия, което в някои случаи тези кръвни съсиреци могат да доведат до ампутация на крайника. Единственото решение за това е да  се стои във вана 3 до 6 часа на ден за почистване на кръвните съсиреци. Ваната трябва да се приготви с плазмена вода. Човек трябва да прави това 1 до 2 пъти на ден, докато кръвните съсиреци бъдат напълно отстранени.

 • РАК

Поради характеристиките на коронавируса, който има калциевата инерционна сила на полето на човешката клетка, може да превърне центъра на всяка клетка в калцификация. Това, което видяхме от кожната версия на мутацията на коронавирус, е изключително възможно и със сигурност тези, които са се заразили с коронавирус в белите дробове, черния дроб, бъбреците и т.н. и както сме виждали с мозъка и горната част на гръбначния мозък, който показва калцификация, този вирус ще остави много клетки които са калцирали в различни органи на тялото по време на мутацията му по цялата планета. За този ефект и от данните, с които разполагаме, ние оценяваме до 90% от всички възстановени случаи и тези, които не са се възстановили, ще се окажат с един или множество ракови признаци през следващите месеци или година напред, тъй като тези калцираликлетки стават семената на рака. Проявата на едновременен множествен рак ще се превърне в норма за тези хора.

Един от признаците на тези ракови заболявания на коронавируса ще бъде солидно сърдечно коронавирусно свойство на калция, което ще се наблюдава при аутопсии, като калциеви центрове на органа, където се намира ракът.

Със сигурност всички, които са били заразени или засегнати от коронавирус, ще показват признаци на рак след момента на инфекцията. Предвиждаме, че тези видове рак ще имат бърз растеж и ще влошават тялото за много кратко време, тъй като калцификацията е в двойки и броят им е огромен в цялото тяло. Препоръчително е правителствата да водят отчет и да проследяват всички заразени или засегнати от коронавируса.

Тъй като космическата плазмена технология GANS представлява плазма за енергиен трансфер, както беше обяснено в по-горните глави, препоръчва се правителствата незабавно да започнат няколко клинични изпитвания, както се планира в Иран за ликвидиране на коронавирусните ракови заболявания. Това ще е временно, докато се намерят различни решения за различни видове рак, съветваме практикуващите да продължат със същия процес на баня с плазмена вода за период 1-2 пъти на ден и доза от 1 литър плазмена вода на ден, за период от 3 месеца. Тази плазмена вода от Anti-virus GANS трябва да има 1 таблетка магнезий на ден във ваната или питейна вода или плазмена вода от Plasma Science Magnesium GANS.

Предвижда се използването на GANS за ракови заболявания да се превърне в една от основните характеристики на преодоляването на бъдещите ракови заболявания в човешкото тяло.

 • МУСКУЛИ

В повечето случаи хората, които се заразяват през краката си, се оплакват от болка в мускулите на горната и долната част на краката, както и в горната и долната част на мускулите на ръцете и раменете.

Това състояние може да се промени, като се използва плазмена вода. Препоръчва се с това да се добави 1 (една) таблетка магнезий или плазмена вода от Plasma Science Magnesium GANS към плазмената вода от ANTI-VIRUS. Вземете вода от тази смес и я прилагайте върху засегнатата област на всеки 15 минути до максимум 3 часа. В повечето случаи при второто или третото приложение болката се освобождава, но е необходимо да се продължи с протокола поне 3 часа през първия ден плюс още 2 до 3 дни. Причината за това е да се избегне образуването на емболия и разкъсване на мускулни тъкани. Ако това не се спазва, е възможно в дългосрочен план да се появи рак в мускулните тъкани. Това е много рядко, но с коронавирус може да стане често срещан рак, особено в мускулите на горната част на крака.

Процесът на тази мутация на коронавирус носи умора, слабост в ръцете и краката и като цяло, умора. Този процес продължава до 2-4 седмици след използване на плазмената технология GANS.

 • КОСТИ

Костната мутация на коронавируса е една от най-тежките болезнени версии, забелязвани досега. Не може да се спре с болкоуспокояващо и единственото бързо намаляване на болката и декалцификацията може да се направи с плазмена вода от ANTI-VIRUS GANS. Обикновено се наблюдава в горната и долната част на крака, най-често при жените, а ръцете и раменете най-често при мъжете . Болката при калцификацията настъпва между костта и периоста, където отделянето на периоста от костта чрез бързо калциране на лимфата създава тази болка. Понякога калцирането на хаверсианските канали на лимфата до костния мозък също създава такава болка.

Препоръчителната процедура за намаляване на болката и евентуална декалцификация на коронавируса в костта е чрез използването на плазмена вода. Най-доброто решение би било да се потопите във вана с плазмена вода или да накиснете памучната пижама или нещо друго отгоре до долу, преди да го носите. Това трябва да се накисва отново на всеки 30 минути за максимум 3 часа или докато болката отшуми и така да се продължи 2-3 дни след изкореняване на болката.

 • ИМУННА СИСТЕМА

Тъй като по-голямата част от имунната система, Т и В клетките се произвеждат в костния мозък и този процес винаги носи енергийния център на базата на калций, поради присъщия процес на производство. Имунната система не е имунизирана от коронавируса.

При пациентите, заразени от тази мутация, коронавирусът създава или притежава силата на плазматично магнитно поле на аминокиселината на имунната система и при взаимодействие с процеса, клетките на имунната система ще се калцират в различна част на тялото и в повечето случаи основната функция и разстройство ще видим в тимуса и това може да доведе до общо разстройство в структурата на организма за борба с всички останали заболявания. В тези случаи ще видим, че много от жертвите на коронавирус ще умрат от грип или много слаб грип и малки инфекции, които тялото няма да поддържа, подобно на това, което наблюдаваме от 5 до 7 години след химиотерапията с хора над 55-годишна възраст. В някои случаи ще видим малки рани в мускулната тъкан, например, които ще достигнат до големи рани. Или дори малки инфекции, които бързо растат до фатален край, тъй като човекът няма ефективна имунна система за борба с ефектите от инфекцията, която коронавирусът създава в тези области на тялото.

Процесът за обръщане на тази мутация се препоръчва да бъде плазмена вода ANTI-VIRUS + Zn GANS плазмена вода и CO2 GANS плазмена вода. Използвайте тази смес за измиване на главата до пръстите на цялото тяло, минимум 4 пъти на ден, в продължение на 3-6 седмици

 • ДЕТСКА ТЕМПЕРАТУРА

Това е нова мутация на вируса и е наблюдавана при деца под 10 години, при които телесната температура на децата се повишава и спада между 37 градуса по Целзий и 40-41 градуса по Целзий в продължение на дни или в един прав ход. След това децата изпадат в кома и това води до смърт. Това се наблюдава в източните провинции на Иран, през май-юни 2020 г.

В този момент е установено, че най-доброто решение е следното. Използвайте плазмената вода от ANTI-VIRUS, за да измиете тялото на детето от главата до петите за максимум 5 минути на всеки 30 минути. Обичайният отговор е спадът в телесната температура.

 • ЕКОЛОГИЧНА КОРОНАВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ

Първоначалните наблюдения показват, че вирусът се предава чрез контакт с носител, замърсена храна, повърхности, въздух и др. В последните изследвания стана ясно, че коронавирусът съществува като пакети с енергия в различни среди, които могат да повлияят на някои от лицата, преминаващи през тази среда, според силата на полето на аминокиселината. А друга среда в същата област може да засегне различни хора с различна сила на коронавируса. Например, в една среда човек хваща белодробната версия на коронавирус, а в друга среда хваща стомашната версия на коронавируса. За да обясним това допълнително, нека разгледаме например магазин, който има вирусен облак в дадена зона на магазина. Ако някой податлив на вируса премине през тази зона, той незабавно ще се зарази с коронавирус. С други думи, вирусът е достигнал сила и способност, които могат да създадат силно магнитно поле около себе си. По този начин всеки податлив човек, който премине през това магнитно поле на коронавируса, се заразява с вируса, например това е най-често в райони, където се съхранява храна в магазините (като месо и млечни продукти). Причината е наличието на храни с високо съдържание на протеини, които се съхраняват в тези зони.

Коронавирусът със свойства на околната среда може да е навсякъде. Например, човек може дори да не бъде заразен в автобус въпреки появата на коронавирус, но може да бъде заразен в друг автобус, носещ друга сила на коронавирус. И така, коронавирусът има различна сила на енергийното поле на магнитно-гравитационното поле и поради това той може да мутира и когато се слее с клетките на тялото, човекът се заразява.

Симптомите на вируса включват червени петна и синини по цялото тяло или болка в мускулите на долната част на крака и кожата. В този случай е необходимо да напръскате върху тялото плазмена вода от ANTI-VIRUS, 3 (три) пъти на ден в продължение на 3 дни. Освен това, за превенция, можем да използваме същата плазмена вода за пръскане на долната част на краката, стъпалата, обувките и дъното на обувките, преди да излезем от къщата и веднага след завръщането си у дома.

Ето как да се предпазим от всичко това:

Как да спреш вирусите без да купуваш хапчета?

Организацията е създадена да допринесе за създаването на благоденствие, посредством различните приложения на новата плазма технология и установяването на траен мир.

Тачо Даскалов 2гр. Раднево, 6260