Резултати от изследването на различни протоколи за ерадикация на КОРОНАВИРУСИ чрез ГАНС (GANS)

medical-hero.jpg

По-голямата част от пациентите, споменати по-долу, се представиха пред лекари и болници и бяха изпратени вкъщи, тъй като в болниците нямаше достатъчно легла за настаняване и бяха помолени да се поставят под карантина в домовете си. Повечето от пациентите дойдоха по обществените канали за социални медии, поддържащи канали от търсачите на знания в Иран, като поискаха помощ за преодоляване на коронавируса.

Всички случаи бяха разгледани първо от екипа за поддръжка и бяха изпратени пред екипа от лекари, които бяха готови на заден план, начело с д-р Реза Асади. Този раздел на медицинските резултати е междинният доклад на д-р Асади за това как пациентите са били обработвани от него и неговия екип от лекари. Красотата на използването на тази технология за този вирус е в нейната абсолютна простота, че тя може да се преподава онлайн и дори хората, умиращи вкъщи, могат да си я направят и да спасят живота си. Има стотици такива хора, с които може да се установи контакт. Всички искания и процедури, преподавани на хората, са записани и могат да бъдат намерени и посочени в публичните социални медийни канали.

В пика на кризата имаше над 36000 регистрирани души и над 3000 души онлайн всеки ден по всяко време. Всички публични чатове и връзките бяха поставени по директен начин, така че хората да могат да отидат до фиксираното съобщение и да следват процедурата за това как да правят всичко у дома, как да се поддържат, как да използват и как да подкрепят семействата си и общността си.

Това е първият път, когато мрежата на социалните медии в Иран и други националности се използва за спасяване на стотици животи просто и ефективно, без да се нуждае от знания за науката, но ефективно преодолявайки най-смъртоносния вирус, който човек някога е срещал. В определени дни д-р Асади лично е отговорил на над 600 пациенти, всички с успешно възстановяване.

Тези пациенти са се превърнали в спасители на своите семейства и други семейства, които се нуждаят от подкрепа. Подкрепата на екипа за подкрепа от доброволци при доставянето на плазмените води и готовата „Чаша на живота“ (Anti-virus) GANS до домовете на хората в рамките на часове, които да бъдат използвани незабавно, е една от причините работата на организацията Keshe в Иран и други нации да направи толкова голяма разлика в националната статистика на Иран на COVID-19, тъй като стотици животи бяха спасени онлайн от хората за хората.

  • Екипът от лекари, подкрепящ случаите, е както следва:

Д-р Реза Асади (Ръководител на екипа за подкрепа на лекарите за коронавирус)
Д-р Фармарц Барарпур
Д-р Гасам Раис Акбари (Началник на спешното отделение на болница Mahallat)
Д-р Сайда Санджарян
Д-р Парасту Голшири
Д-р Ахмадреза Нахост
Д-р Азар Буджаран-Гоми
Д-р Парвиз Рашванд

  • 1. Пациенти с коронавирус с лека тежест:

които са имали леки симптоми, които са толкова често срещани, колкото симптомите на обикновена настинка, не е трябвало да бъдат хоспитализирани. Тези пациенти бяха считани за амбулаторни пациенти. При тези индивиди се използва само плазмена вода Anti-virus GANS. Използвани са орални, инхалационни, спрей и ко-амоксиклав методи съгласно протоколите GANS. В резултат на това всички пациенти са се възстановили на 100%. Тази процедура е подходяща за този етап на инфекция.

  • 2. Пациенти с коронавирус с умерена тежест:

са тези, които имат относително тежка инфекция на COVID-19 и симптоми на белодробна инфекция с коронавирус под формата на умерена до тежка инфекция в белите дробове. Тези пациенти са страдали от дихателен дистрес, но са били в съзнание и нащрек.

Следната процедура беше приложена на всички пациенти от лекарите:

На всеки човек беше дадено да пие плазмена вода Anti-virus GANS, като прави редовно вдишване с плазмена вода Anti-virus GANS и използва плазмена смес GANS 1 върху подложки, които се прилагат върху областта на гърдите и гърба , съгласно протокол А, GANS плазмена смес 1. В случай на коремна болка и инфекции с висока температура или главоболие, същата процедура беше последвана с GANS плазмена смес 2 подложки, които бяха приложени върху засегнатата област.

  • 3. Пациенти с коронавирус с висока тежест:

тази категория пациенти са пациентите в краен стадий, хоспитализирани в много лошо общо състояние, в медицинска индуцирана кома или често интубирани.

Всички тестове и потвърждаване на състоянието се извършват от болниците с помощта на ядрено-магнитен резонанс, компютърна томография, рентгеново изследване или нова информация, разработена чрез революционната плазмена технология GANS при отчитане на резултатите от кръвните тестове. Това може да идентифицира наличието и увреждането, причинено от коронавируса в белите дробове, сърцето, мозъка, кръвта и коремните органи при тежко засегнатите пациенти в краен стадий.

Използването на новата технология GANS от лекарите в болниците показа отлични резултати. Пациентите в краен стадий отговориха на лечението и повечето от тях бяха спасени от сигурна смърт.

  • Описание на лечението, последвано от протокола:

A. Система за вдишване: Плазмената вода Anti-virus GANS се добавя в дихателната вентилационна система.

B. Пиене: Смес от 50% Anti-virus GANS плазмена вода и 50% Anti-virus 2 GANS плазмена вода се дава перорално в дози от 100 mL до 300 mL на ден

C. Използването на плазмената вода Anti-virus GANS се превръща в подложка, която да се постави около гърдите и гърба.

D. Използването на плазмената вода Anti-virus GANS се превръща в подложка, която да се постави около главата и мозъка.

E. Използването на плазмената вода Anti-virus 2 GANS се превръща в подложки, които се поставят около интраабдоминалната област и тазовите органи, в предната и задната част, от ребрата до пръстите на краката.

F. Извършена е стерилизация на стаята, медицинския екип и пациентите.

Поради закона за защита на данните, списъкът с данни и статистически данни и отчетни карти на пациентите, които са документирани от екипа за подкрепа на лекарите, могат да бъдат поискани официално и да бъдат пуснати чрез защитени канали, създадени от иранските служители, само до законни държавни служби като министерствата на здравеопазването на нациите и никакви други власти.

 

 

 

Организацията е създадена да допринесе за създаването на благоденствие, посредством различните приложения на новата плазма технология и установяването на траен мир.

Тачо Даскалов 2гр. Раднево, 6260