Как да си направим плазмена вода и как действа тя

water-1761027_1920.jpg

Всеки е чувал че водата има памет. Какво всъщност означава това?

Вече има много проучвания и доказателства за това, че водата притежава свойства, които надхвърлят рамките на чистата химия. Тя има свойството да съхранява информация и ефектът от това се нарича епитаксия. Водата има способността да запазва информацията, независимо дали тя е положителна или отрицателна. Когато водата е подложена на външно въздействие (ток, микровълни, безжичен интернет и др.), тя попива информацията и променя структурата си. Тъй като записва нова информация, водата придобива нови свойства, но химичният и състав остава непроменен. Структурата на водата е много по-важна от химичния състав.

Структурата на водата означава как са организирани нейните молекули. Водните молекули се обединяват в групи, които се наричат клъстери. Учените теоретизират, че тези клъстери работят като клетки от памет от определен вид, в които водата записва цялата история на връзката си със света, сякаш на магнитна лента.

След като се замрази, тя може да се наблюдава под микроскоп, където ще се видят най-различни по форма кристали. Фотографиите направени под микроскоп, показват, че под въздействието на положителни вибрации водата образува красиви ледени кристали, докато негативните влияния, създават хаотични фигури. Японският изследовател Масару Емото от години прави експерименти с водата, като я излага на музика, на реч, на картини, на мисли и думи, написани на хартия и прикрепени към стъклен съд, след което фотографира замразените капчици вода подложени на експеримента и резултатите са удивителни.

Например водата, на която е показан надпис с думата “Любов” (залепен на бутилката или поставен под нея) е със съвършена структура на кристалната решетка. Кристалът на Любовта (Снимка 1) е с правилна шест-лъчева звезда. От недрата на земята извира идеално структурирана вода, която не е информационно замърсена. В природата, реките и ручеите текат по плавно извити русла и тази вода има красива кристална решетка.

Но във водопроводната мрежа водата многократно завива под прав ъгъл. След всеки ъгъл нейната структура все повече и повече се разрушава. Кристалите на тази вода са с различна форма, но всички са деформирани. Във водопроводите на градовете водата се движи в затворен цикъл. След химичната обработка и филтри, тя пак се връща в домовете ни, съхранявайки спомена за химикалите. Но още по-лошо е информационното замърсяване на водата при протичането и през тръбите край хиляди домове, от където водата попива цялата негативна енергия, като злоба, завист и стрес. След всичко това, тя вече е енергийно замърсена и почти мъртва, и не е добре да попадне в организма ни (Снимка 2).

След като вече знаем това, можем да разберем че всяка секунда абсорбираме различни видове енергия тъй като водата присъства и в нашите тела от 55% до 75%. Освен това организма използва абсорбиращото свойството на водата за да изхвърля излишната или отрицателната енергия чрез урината и потта. (това на което ние казваме токсин тежки метали и др.)

Плазмена вода е водата която носи енергията на ГАНС (GANS).

Тъй като ГАНС (GANS) материалите имат много силно поле, водата веднага приема енергията и това се нарича плазмена вода. Това може да стане по следния начин. Когато ГАНС (GANS) или източникът на енергия стои известно време в/до самия съд с вода, както може да видите на Снимка 4

Можем да обобщим, че плазмената вода става когато до нея или в нея има ГАНС (GANS). Тази плазмена вода е балансирана и носи енергията на ГАНС-а (GANS). Когато пием от нея, ние вкарваме полето на ГАНС (GANS) в тялото си и то се пренася във водата която е вътре в тялото ни. Така клетките биват поставени в среда в която могат да намерят баланс и да функционират правилно.

 

Вижте още!

Какво е ГАНС ( GANS ) ?


18 comments

 • Борислав Банков

  08.04.2021 at 21:00

  Здравейте, искам да попитам как мога да пренасям вече заредена вода? Пак ли трябва да е в стъклен съд, и пречи ли ако е метална капачката? Колко дълго се задържа ефекта на зареждане? Благодаря предварително.

  • Петър Йовчев

   08.04.2021 at 21:45

   Здравейте.
   Можете да пренасяте водата както ви е удобно. Имайте предвид че когато водата не е до източника (ГАНС) губи от полето си защото всички други полета също и влиаят. Не можем да кажем за колко време отслабва полето защото всяко живо същество (човек,растение или животно) може да абсорбира това поле. Препоръчваме водата да се консумира веднага след като излезе от буркана/шишето в което е източника(ГАНС).

 • Атанас

  06.02.2021 at 21:48

  Здравейте!

  Благодаря Ви, че правите това познание и продукти достъпни в България!

  Поръчах продукта Anti Virus и го получих бързо. Благодаря!

  Моля отговорете ми на следните въпроси:

  1. Има два варианта: да се поставят шишенцата Anti Virus в или до стъкления съд. Кой вариант е по-добър?
  Ако се поставят до стъкления съд, трябва ли да се отворят капачките на Anti Virus или трябва да стоят затворени?

  2. Ако се поставят в стъкления съд, шишенцата Anti Virus да затворени, нали? Не се поставя от съдържанието на шишенцета във водата, нали?

  3. Може ли многократно да се зарежда вода по този начин или има ограничения на броя зареждания?

  4. В едно от Вашите видеа препоръчвате използването на инхалатор с ултразвук. Може ли да препоръчате марка и модел и от къде може да се закупи.

  Поздрави,
  Атанас

  • Петър Йовчев

   07.02.2021 at 15:13

   Здравейте!
   Шишенцата могат да бъдат поставени до или в стъклен съд и резултатът ще бъде един и същ. Те трябва да бъдат затворени и в двата случая. Това е постоянен източник на енергия и може да се ползва безброй пъти. Желателно е като зареждате вода шишенцата да бъдат постоянно до нея за да не губи от полето което приема. Всякакъв вид инхалатор става, стига да е ултра звуков или компресорен. Тоест не чрез нагряване на водата.

 • nevvyg

  18.01.2021 at 17:08

  Здравейте!Количеството мехурчета показател ли е за зареждането на водата?Забелязах,че в обикновената чешмяна вода се образуват много повече,а в бутилката с минералната – нито едно?!

  • Петър Йовчев

   18.01.2021 at 17:50

   Здравейте! И в двата случая водата приема полето, но забелязахме че някои минерални води (в търговската мрежа) имат големи количества твърди структури, които карат водата да приема по бавно полето от ганс материалите. Скоро ще пуснем статия за това. Може да използвате Девин(розов етикет), Оптима, Бачково, Горна баня.
   Поздрави!

 • Пешка Драгоева

  11.01.2021 at 20:24

  Здравейте!прочетох за Вас в списание 8 .От къде мога да си купя плазмата и какви са цените?

  • Svetoslav

   11.01.2021 at 23:06

   Здравейте!
   Можете да закупите ANTI-VIRUS като натиснете на следния линк: https://plasma-science.bg/produkt/anti-virus/.
   Ако срещате проблеми с поръчката може да се свържете с нас по телефона който е описан в секция КОНТАКТИ на уеб страницата ни.

  • nevvyg

   15.01.2021 at 10:24

   И аз прочетох за продуктите в Списание 8!Няма нищо случайно! 😉 Сега поръчах,ще споделя!

 • Лилия Димитрова

  28.11.2020 at 19:39

  Здравейте,
  Поръчах си antivirus.В описанията пише, че трябва да поставим шишенцата до или в съд с вода. Но на едното шишенце пише, че съдът трябва да е о, 5 л. а на другото 3 или 5л. На Ваш клип показвате двете шишнца сложени заедно… Малко е объркващо. Един, или два отделни трябва да бъдат? И ако са отделни, как трябва да се съхраняват?

  • Петър Йовчев

   29.11.2020 at 9:43

   Здравейте! Съжаляваме за объркването. Спокойно можете да поставите двете бутилчици в един буркан и да ползвате водата от него.

  • Петър Йовчев

   28.11.2020 at 10:50

   Здравейте!
   Можете да консумирате от водата след 15-20 минути, но се изискват поне няколко часа за да се зареди напълно.

 • Светли

  16.11.2020 at 9:32

  Бутилката с вода и до нея бутилката с Ганс, тази вода после в бутилката с вода не се ли нарича Енергизираща вида, а не точно плазмена вода, както е в другата снимка от статията Ви.

  • Ивайло

   17.11.2020 at 9:52

   Здравейте Светли!
   Независимо дали наричате водата: жива, заредена, енергизирана или др., тя носи плазменото поле на ГАНС. Съответно всяка вода която е била поставена близо до ГАНС е плазмена вода. Защото носи полето на плазмата.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР


Организацията е създадена да допринесе за създаването на благоденствие, посредством различните приложения на новата плазма технология и установяването на траен мир.

Тачо Даскалов 2гр. Раднево, 6260