Мощна подкрепа на имунитета! Сигурна защита на организма!

Мощна подкрепа на имунитета! Сигурна защита на организма!

Често ли страдате от възпалено гърло или други симптоми на настинка? Прихващате ли всеки вирус, който се намира около вас и смятате ли, че ще сте следващия излязъл в болничен, когато някой от колегите ви се разболее?

Постоянно ли се чувствате изтощени? Ако да, тогава не се колебайте да прочетете този материал, понеже ще ви представим последните открития в плазмената наука и имунологията, които ще ви разкрият тайната как най-бързо и лесно да балансирате вашата имунна система. На първо място трябва да не забравяте, че само взетите навреме мерки в подкрепа на имунната система ще ви осигурят по-добра цялостна защита. Благодарение на това вие ще имате оптимален имунен отговор, ще се предпазите от простудните заболявания, ще се възстановявате от алергийте по-бързо и ще се радвате на повече енергия и по-добро настроение.

Човешкото тяло е среда, която благоприятства развитието на редица болестотворни механизми – вируси, бактерии, гъбички, паразити. Поради тази причина то има много защитни бариери, различни препятствия като кихане, кашляне, слюнка, кожа, стомашна киселина и други, които да затрудняват навлизането на тези патогени. Едва след като те преодолеят тези бариери, в защитата се включва и имунната система, която има за задача да спре развитието на патогените и да ги неутрализира.

Проблемът е, че повечето хора имат заседнал начин на живот, нездравословно хранене, ежедневен стрес, недостатъчен сън и други фактори, които потискат имунитета. Ако попадате в тази категория, вие най-вероятно се питате какво да пиете за да засилите имунната си система? Много хора търсят “вълшебното хапче” – определена храна, билка или добавка, която е мощен имуностимулатор и сама ще реши проблема с инфекциите. Идеята за засилване на имунитета със сигурност е много привлекателна, но по ред причини, реализацията ѝ на практика се оказва не особено лесна задача. На първо място, имунната система е именно система, а не едно конкретно нещо в човешкото тяло. Тя се състои от множество различни компоненти на клетъчно ниво, които не са обвързани с конкретен орган, а циркулират или се намират в различни тъкани. Можем да си представим имунната система като сложна машина, състояща се от множество различни части, пръснати из цялото тяло. Тя е толкова комплексна, че днешната медицина все още не знае в подробности взаимовръзките между многобройните й компоненти. За да функционира добре машината, всички нейни части трябва да работят в синхрон. За да има оптимална имунна функция, противно на информацията, която залива пространството, имунитетът не се нуждае от сила, а се нуждае от баланс. Ако един или няколко компонента от имунната система намалят броят си, понижат или засилят своята функция, балансът се нарушава и нашата защита не може да спре развитието на патогените и да ги неутрализира. Няма как да разберем точно кои клетки на имунната система са с намален брой и по какъв начин да ги умножим, защото тук се касае за много различни клетки, които реагират на много различни микроби, по много различни начини. В имунологията няма такова нещо като „засилване“ на имунната система. Поне засега, медицинската наука не знае как да разбере кои клетки на имунната система са с намалена функция и как и с колко да я засили, че да възстанови баланса. Нито пък обратното — как и с колко да отслаби засилената им функция.

Това го знае и може единствено тялото! На второ място, нарушавайки баланса в имунната система чрез прекомерната й стимулация, това може да доведе до реакции на свръхчувствителност. Такива са автоимунните реакции. При тях имунните клетки започват да атакуват собствените тъкани и органи. Това са така наречените автоимунни заболявания като множествена склероза, ревматоиден артрит, захарен диабет тип 1, тиреоидит на Хашимото, системен лупус, псориазис, Болест на Крон, улцерозен колит и др. Алергиите също са реакции на свръхчувствителност.

Затова е погрешно да се смята, че силният имунитет е този, който възпрепятства патогените. Не силна, а балансирана имунната система е правилният подход срещу болестотворните механизми. Може би се питате защо тогава по телевизията се излъчват толкова много реклами, и защо по рафтовете на аптеките има един куп имуностимулатори, сиропи и билкови продукти за имунната система? Една част от отговора е “маркетинг”, а за останалата можете да се досетите.

Днес, благодарение на напредналата технология, знаем, че за да поддържаме имунната система в оптимална форма е необходимо да се извършат хиляди биохимични процеси в различните клетки на имунната система. Това става благодарение на множество вещества, които трябва да доставим на организма. Когато имунните клетки не получат нужната енергия на тези вещества, се нарушават биохимичните процеси в тях, което води до отслабване или засилване на функцията им, в следствие на което се нарушава балансът. Благодарение на иновативната плазмена наука, вече можем да контролираме доставката на нужните за имунните клетки вещества в правилната форма (GANS), за да може тяхната функция да е оптимална.

По този начин ние комуникираме с тялото си на неговия език и то ни е благодарно за това! Безкомпромисният продукт, чиито ефект е валидиран от научния метод и който не се позовава на бабини деветини, плацебо ефект или изкусен маркетинг, е Pulvex GANS! Този GANS създава магнитно-гравитационна среда, в която всяка клетка на имунната система използва само полетата на веществата, от които има нужда, за да поддържа така ценният баланс. Тоест Pulvex GANS създава среда в тялото, в която то самостоятелно възстановява нарушеният баланс. Експерименталните клинични изследвания потвърждават ефекта му. Интересното е, че едновременно с възстановяването на нужните вещества и биохимичните процеси в имунните клетки, учените установяват, че Pulvex GANS не само заздравява клетъчните мембрани, но и предпазва митохондриите на всички клетки в тялото. Това е важно, защото вирусите проникват в нашите клетки през клетъчната мембрана. След като влезнат в клетките, вирусите атакуват техните енергийни централи (митихондриите) и по този начин увреждат клетките. Когато една клетка в тялото ни е увредена, тя не функционира правилно и нашето тяло си има програма, чрез която да я премахне. Това е така наречената апоптоза или програмирана клетъчна смърт. И когато вирусите не успеят да проникнат в тях и останат извън клетките, те стават уязвими за имунната система и лесно могат да бъдат унищожени. Но най-добрата новина приятели е, че Pulvex GANS няма никакви странични ефекти. Той е 100% природен продукт, който помага по естествен път и без риск от странични ефекти. Той е много подходящ за ежедневна употреба през студените месеци и периодите на грип и настинки и при смяна на сезоните. Може да бъде използван при усещане за неразположение, като ефективно ще балансира имунната система и ще помогне за предпазване от настинка и грип.

Основното предимство на Pulvex GANS е ефективността, придружена от безопасната му употреба, невъзможност за предозиране, никакви странични ефекти и невъзникването на зависимост. За пръв път медицината разполага с продукт, който успешно възстановява баланса в имунната дейност, без да води до никакви негативни емоциални, психични или физически проблеми.

Превърнете употребата на Pulvex GANS в полезен навик за цялото семейство и ще се радвате на добро здраве, енергия и патогените ще бягат далеч от вас.

Кога е подходящо да се приема Pulvex GANS?

 • За профилактика, преди есенно-зимния период, по време на
  боледуване или след прекарано заболяване;
 • При хора, които искат да укрепят защитните сили на организма,
  подпомагайки функцията на имунната система;
 • При хора с небалансирана имунна система в следствие на хронично
  заболяване или по време на бременност;
 • При твърде дълги и изтощителни спортни тренировки, особено ако
  са придружени с гладуване или небалансирано хранене в опит за бързо
  отслабване;
 • При хора подложени на стрес и забързано ежедневие;
 • За по-бърза и по-пълна аклиматизация по време на дълги пътувания
  и пребивавания на места, които имат часова разлика;
 • При възрастни хора, които са лесно податливи на вируси и настинки;
 • За по-бързо и по-пълно възстановяване след тежко физическо или
  емоционално натоварване;
 • и др.

Ако често ви се налага да посещавате доктора и да приемате антибиотици поради възпаление на ушите, белите дробове, гърлото, венците и др., ако се чувствате постоянно изтощени, ако наистина искате да се предпазите или по-бързо да се възстановите от вирусни и бактериални инфекции, от сезонни алергии и настинки и от остри респираторни инфекции, тогава това от което имате нужда е Pulvex GANS!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

https://plasma-science.bg/produkt/pulvex/

 

Оставете коментар