Защо лекарствата нямат ефект срещу COVID-19 и останалите вируси

foundsomething-wallpaper-cuttedpost.png

След като публикувахме статиите “Защо все още няма лечение за COVID-19?” (натисни тук) и “Всичко, което трябва да знаем за вирусите” (натисни тук), много хора ни се обадиха и ни помолиха за повече подробности. Дадохме си сметка, че тези статии са породили много въпроси и голям интерес сред нашата аудитория. Задаваха какви ли не интересни въпроси. Затова в тази статия ще се опитаме накратко да отговорим на някои от тях.

Както вече писахме, един от най-големите проблеми на вирусолозите е, че са се фокусирали само върху физическата природа на вирусите, а не върху тяхната енергийна структура. Друга спънка в света на науката е, че учените са предположили, че всички елементи в тялото на човека са в материално състояние. Поради това погрешно вярване, фармацевтичната индустрия изработва всички лекарства в материално състояние (твърдо, течно и газообразно) и това е създало ограничения. Въпреки, че в предишните статии, посветени на COVID-19, разгледахме какво е поведението на вирусите, много от вас пожелаха да разберат какво точно се случва на плазмено ниво. Това е много ключов въпрос, защото отговорът му отговаря на друг интересен въпрос, зададен от вас, защо лекарствата срещу COVID-19 и останалите вируси нямат ефект? Нека се опитаме да отговорим на тези въпроси. При срещата на коронавируса с клетката, техните магнитни и гравитационни полета започват да си взаимодействат и при търсенето на баланс между тях се създава ново, изключително силно поле около тях. Тъй като това поле е направено от обединяването на баланса на полетата на клетката и вируса, то сега е по-силно от полето на отделната клетка и от полето на отделния вирус.

Силата на това поле създава бариерна щитова защита, която не позволява на фармацевтично разработените лекарства да достигнат до клетката и да се справят с вирусите и тяхната мутация. Това е защото веществата, използвани в днешните лекарства, са не само в материално състояние, но в същото време и не са достатъчно силни, за да могат да проникнат през бариерните полета на заразените с коронавируса клетки. Това обяснява защо лекарствата, базирани на аминокиселини, например антибиотици и ваксини, не могат да пробият през тези нови силни полета и да намалят ефекта на коронавируса върху клетката или да изчерпят енергията на този щит.

За лекуване и профилактика на вирусните заболявания, съвременната медицина е заложила изцяло на ваксините. Фармацевтичните фирми се надпреварват да произвеждат десетки различни ваксини за COVID-19 и много други са в разработка. Някои от тях са под формата на спрей, други на таблетки. Поглеждайки финансовата страна на една от водещите фирми производители, виждаме че чистата печалба от продажбите за миналата година е 30 милиарда лв. Инвестира се изключително много време, енергия и средства за ненужни изследвания, наблюдения, одобрения, производство и контрол на ваксини. Вече обяснихме защо те не работят, но дори и да го правеха, те ще осигурят най-много до 6 месеца имунитет срещу коронавируса. В нашите очи ваксините си остават неефективен вариант. Истината е, че във бъдеще човечеството ще продължава да се сблъсква с много различни видове вируси, за всеки един от които ще трябва различна ваксина. Например, ваксината срещу коронавирус няма да ви предпази от сезонният грип. Всеки един нов вирус ще ни връхлита като напълно непозната за целият свят инфекция. В дългосрочен план това връщане, отново и отново, в началото на старта, прави ваксините невъзможен вариант.

Ами тогава, какво да правим? Какво е решението? Имайте малко търпение, защото преди да отговорим на най-важният въпрос, е необходимо да си припомним два универсални закона. Първият е законът за запазване на енергията, и той гласи, че енергията не може да бъде унищожена, а само променена. Това означава, че ние никога не можем да убием който и да е вирус, но можем да го отслабим или засилим. Как ли?

При взаимодействието на техните магнитни и гравитационни полета, плазмите винаги търсят да постигнат баланс помежду си. Това означава, че ако една плазма е по-голяма от тази, с която си взаимодейства, тя ще отдава от нейната енергия на по-малката дотогава, докато двете плазми не изравнят количеството си енергия. Този баланс гарантира оцеляването и по-дълго съществуване и на двете плазми. Това е универсален закон в плазмената наука, и не само. Вселената винаги търси равновесие.

Следователно, ако можем непрекъснато да въвеждаме полета на по-малка плазма във близост до вируса, те ще си взаимодействат и ние бихме могли бавно да изчерпим енергията на вируса и да го направим безвреден. С други думи, тъй като не можем напълно да изкореним енергията на вируса, този вирус може да напусне тялото или да живее в него, но с безобидна сила. Благодарение на съвместната работа между учени от плазмената наука и вирусологията, вече има разработен продукт, който работи на базата на универсалните Маграв системи (GANS) и който има способността да взаимодейства с всички вируси в момента на тяхното проявление. Солидните научни доказателства за ефекта на GANS приложенията в здравеопазването бяха определящи за нашето решение да лансираме плазмените технологии създадени от Фондация Кеше на българския пазар, представяйки едно иновативно решение в борбата с COVID-19 и останалите вируси.

Създадохме Anti-virus GANS и го предлагаме в три различни варианта — бутилчица пълна с наноматериал или под формата на статичен или преносим Life Protector.

За да се запознаете по-подробно с тази космическа технология от бъдещето, за да разберете какво точно представлява, как действа и какви са нейните ползи, отидете в секция “магазин” на нашият сайт или цъкнете на връзките отдолу:

— Бутилчица с Anti-virus GANS (натисни тук)
— Статичен Life Protector (натисни тук)
— Преносим Life Protector (натисни тук)

Ако имате каквито и да са въпроси, свързани с темата или с продуктите ни, можете да ги зададете в специално създадената Фейсбук група за това “Плазмена наука за добро здраве” (натисни тук).

Организацията е създадена да допринесе за създаването на благоденствие, посредством различните приложения на новата плазма технология и установяването на траен мир.

Тачо Даскалов 2гр. Раднево, 6260