Основна информация


КОИ СМЕ НИЕ И КАКВА Е НАШАТА ЦЕЛ


Ние от Плазма Сайънс

следваме Етоса на фондация Кеше и сме подписали Световния Договор за мир.
Мисията на организацията е да допринесе за създаването на благоденствие, посредством различните приложения на новата плазма технология и установяването на траен световен мир.

Изследваме различните приложения на технологията започвайки от селскостопански приложения преминавайки през използването на плазмата като енергоизточник и стигнем до третирането на различни заболявания. Приложенията са практически неизброими и могат да окажат влияние на почти всички свери в нашия живот. Затова е нужно все повече хора да се докоснат и да разберат за технологията. Именно по тази причина създаваме и среда за обучение посредством курсове и преводи, на лекции и литература от Фондация Кеше, за да може всеки да има възможността да изследва и прилага технологията, дори от собствения си дом. Провеждаме и предвиждаме различни експерименти в най-модерни лаборатории, като се опитваме да откриваме нови приложения и да подобряваме вече установени такива. Стремим се да постигнем хармонична среда в България за разпространението, приложението и развитието на технология на индивидуално и институционално ниво.

Множеството добри резултати и взаимодействия с медицински специалисти, специалисти в областта на селското стопанство, инженери …ни карат да вярваме, че технологията е крайно необходима във времена като днешните. Именно за това ще се стремим да достигнем до все повече хора, все повече университети, научни организации, държавни органи, за да можем с най-бързи темпове да постигнем целите си. В същото време продължаваме да обогатяваме компетенциите си, като студенти на Космически Институт към Фондация Кеше и не спираме да се развиваме, като с това разширяваме възможностите и разбиранията си по отношение на различните приложения и ефекти от новата технология.

Открити сме за взаимодействия и партньорства от всякакъв тип с организации, които споделят нашите ценности и цели!Винаги търсим добри и талантливи хора!

Присъединете се към нашия екип

Организацията е създадена да допринесе за създаването на благоденствие, посредством различните приложения на новата плазма технология и установяването на траен мир.

Тачо Даскалов 2гр. Раднево, 6260