Как да се пребориш с ВИРУСИТЕ без да купуваш хапчета!

ОТКРИТИЕ В ПЛАЗМЕНАТА НАУКА ДАДЕ РЕШЕНИЕ ЗА ПОВИШАВАНЕ ЕФЕКТИВНОСТТА НА ИМУННАТА СИСТЕМА И СПРАВЯНЕ С ВИРУСИТЕ

Какво получаваш:

Купуваш GANS само веднъж и го използваш цял живот
Намалява ефекта от вирусите върху тялото
Помага при респираторни проблеми
Увеличава енергията
Подпомага сърдечното здраве
Подсилва имунната система
Подобрява сексуалното здраве
Забавя стареенето
Подобрява функцията на черния дроб
Помага за спокоен сън


ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ НЯМА РЕШЕНИЕ ЗА ВИРУСИТЕ?


Не сте ли си задавали въпроса, как е възможно преди повече от век човечеството да е създало агенции за изследване и използване на космическото пространство, а днес да не може да се справи с един вирус? Как е възможно преди 60 години да сме стъпили на Луната, а да не знаем какво представляват вирусите? НАСА и останалите космически агенции би трябвало да са наясно, че един от основните проблеми на хората за живот в дълбокия Космос е срещата им с безброй различни вируси. Но нека се върнем на Земята. Как е възможно да извършваме сложни трансплантации на органи, да правим животоспасяващи вътреутробни операции на още неродени бебета, а да нямаме решение за вирусите? В нашите очи ваксините си остават неефективен вариант. Истината е, че във бъдеще човечеството ще продължава да се сблъсква с много различни видове вируси, за всеки един от които ще трябва различна ваксина. Например, ваксината срещу коронавирус няма да ви предпази от сезонният грип. Всеки един нов вирус ще ни връхлита като напълно непозната за целият свят инфекция. В дългосрочен план това връщане, отново и отново, в началото на старта, прави ваксините невъзможен вариант.


Опасността от вирусни инфекции винаги е била един от основните човешки проблеми. Ако погледнем назад в историята ще видим, че през около 90 години ни връхлита някаква пандемия, опустошавайки всички по пътя си. Въпреки, че умрелите от вирусни инфекции са повече от тези във войните, досега съвременната медицина не е намерила окончателно решение за всички вируси. Например, сбора на жертвите от Първата и Втората световни войни (продължили 9 години) са около 42 милиона. Броят на жертвите само от Испанският грип (продължил само 3 години) е между 60 до 120 милиона. През последните 150 години вирусът Морбили, причиняващ Дребната шарка, е отнел над 200 милиона животи! Мисля, че няма смисъл да съобщаваме броят на жертвите от другите вируси като Едра шарка, Жълта треска, Хепатит В и С, Ебола, ХИВ (СПИН) и т.н. за да разберем, че вирусите са един от основните проблеми на хората.


Въпреки, че медицината в своята научна и практическа част непрекъснато напредва, все още няма напълно ефективен и неусложнен метод за лечение на вирусните заболявания. В настоящите общи медицински познания, вирусолозите все още не могат да разберат точно поведението и функцията на вирусите и поради това нямат резултати. Поради неуспеха си при лечението на голям брой опасни вирусни заболявания, докторите извършват единствено симптоматично и поддържащо лечение. Те се опитват да използват инфузии от антибиотици или да засилят имунната система, надявайки се, че тялото на болния само ще се справи с вируса.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ НИЕ?


За лекуване и профилактика на вирусните заболявания, съвременната медицина е заложила изцяло на ваксините. Фармацевтичните фирми се надпреварват да произвеждат десетки различни ваксини и много други са в разработка. Някои от тях са под формата на спрей, други на таблетки. Поглеждайки финансовата страна на една от водещите фирми производители, виждаме че чистата печалба от продажбите за миналата година е 30 милиарда лв. Инвестира се изключително много време, енергия и средства за ненужни изследвания, наблюдения, одобрения, производство и контрол на ваксини.


Какво е решението при тези обстоятелства?

Първо е необходимо да си припомним два универсални закона. Първият е законът за запазване на енергията, и той гласи, че енергията не може да бъде унищожена, а само променена. Това означава, че ние никога не можем да убием който и да е вирус, но можем да го отслабим или засилим. Как ли? При взаимодействието на техните магнитни и гравитационни полета, плазмите винаги търсят да постигнат баланс помежду си. Това означава, че ако една плазма е по-голяма от тази, с която си взаимодейства, тя ще отдава от нейната енергия на по-малката дотогава, докато двете плазми не изравнят количеството си енергия. Този баланс гарантира оцеляването и по-дълго съществуване и на двете плазми. Това е универсален закон в плазмената наука. Вселената винаги търси равновесие. Следователно, ако можем непрекъснато да въвеждаме полета на по-малка плазма във близост до вируса, те ще си взаимодействат и ние бихме могли бавно да изчерпим енергията на вируса и да го направим безвреден. С други думи, тъй като не можем напълно да изкореним енергията на вируса, този вирус може да напусне тялото или да живее в него, но с безобидна сила.

ПРЕДИ ВРЕМЕ

когато нямахме знанието за плазмената технология, всички ние боледувахме и трябваше все някак да се лекуваме. Някои ползваха медикаменти, а други прилагаха бабини рецепти с различни комбинации билки. И при двата случая се изискваше време и финансови средства за да се справим с инфекциите предизвикани от вируси. Сега когато, имаме знанието за плазмената технология, ние произвеждаме Anti-virus GANS който допринесе на нас и на другите хора за по спокоен живот без вирусни инфекции!

Представи си какво би било да не се разболяваш в следствие на вируси, да не даваш пари за антибиотици и други медикаменти, да не се притесняваш че децата ти ще боледуват и ти трябва да си ангажиран и да оставиш работата си за да се грижиш за тях. Всичко това е възможно!!!


ТАЗИ НОВА ПЛАЗМЕНА ТЕХНОЛОГИЯ

ни позволява да правим различни приложения, които могат да се използват буквално стотици години! Тъй като плазмената наука се базира изцяло на взаимодействието на различни полета на субатомно ниво, ние можем да дадем нужната енергия на клетките без да се налага да пием различни хапчета, прахчета или билки. Ние правим GANS според нуждата на тялото и той създава среда в която клетките получават нужната енергия и функционират правилно. Именно така работи GANS. Помага на тялото да се върне в баланс.

Благодарение на съвместната работа между учени от плазмената наука и вирусологията, вече има разработен продукт, който работи на базата на универсалните Маграв системи (GANS) и който има способността да взаимодейства с вирусите в момента на тяхното проявление. Солидните научни доказателства за ефекта на GANS приложенията в здравеопазването бяха определящи за нашето решение да лансираме плазмените технологии създадени от Фондация Кеше на българския пазар, представяйки едно иновативно решение в борбата с вирусите.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ТОЗИ ПРОДУКТ?

 • Подходящ за хора на всякаква възраст без ограничение
 • Хора които имат респираторни проблеми
 • Хора които имат депресия или паник атаки
 • Хора които имат проблеми със съня
 • Хора които имат проблем с емоциите и нервната система
 • Хора които имат проблеми с ендокринната система
 • Хора които имат анемия
 • Хора които имат умора
 • Хора които имат нарушено кръвно налягане

Ето какво казват хора като теб, които изпробваха Anti-virus и Mineralium GANS


ГЕОРГИ ВУЛДЖЕВ

Здравейте казвам се Георги Вулджев, разболях се от така наречения корона вирус. И като не вярвам на ваксините и техните глупости, се зачетох. И реших да пробвам продукта на plasma-science antivirus. След употребата на водата от около 48 часа се почуствах значително много по-добре. Отмина ми отпадналостта, започнах да се чувствам отново пълноценен човек. Силно препоръчвам, повярвайте това е лека който ще ви помогне не се доверявайте на химичните препарати. Които само ще отровят организма ви. Вземете си anti-virus от plasma-science и това нещото което ще ви отбави от тая гад на този нов вирус.


СТЕФАН КЪНЧЕВ

Здравейте Стефан съм от Стара Загора. Преди около 3 месеца майка ми се разболя от covid-19 и си купи антивирус 1 и антивирус 2 възстанови се доста бързо.От тогава пием постоянно заредена вода. Скоро ме хвана и мене covid-19 и го изкарах доста леко. Препоръчвам.


ДИМО ТЕНЕВ

Здравейте, използвам продукта Анти вирус от Плазма Сайънс.Повече от 8 мес. имах хронична кашлица, която се появи миналата година след преболедуване на остър бронхит. Това, което се случи при мен е, че една сутрин ми предложиха чаша вода с антивирус.След като изпих водата кашлицата ми спря веднага. Не можех да повярвам, че може да има толкова бърз ефект. Следващите дни кашлицата се появи отново, тогава реших да си взема Анти вирус. Използвам го вече повече от месец. Мога да кажа,че нямам кашлица и никакви симптоми на настинка или главоболие не съм имал. Също така взех антивирус и на майка ми. Тя се оплакваше от високо кръвно рано сутрин след , като се събуди. Вече трета седмица няма такова високо кръвно при събуждане и не се е оплакала от настинка или главоболие. В предвид резултатите от Анти вирус при мен и майка ми съм препоръчал Анти вирус на десетки мой близки и приятели.


ГАБРИЕЛА ПЕТРОВА

Здравейте! Казвам се Габи! Разболях се от Covid-19 преди около месец и веднага започнах да пия Anti-Virus!Изгубих вкус и мирис,чувствах умора и имах задух! Благодарение на Anti- Virus GANS,само за броени дни върнах изцяло нормалното състояние на тялото и сетивата! Сърдечно Благодаря на Екипа от Plazma Science! ПРЕПОРЪЧВАМ!Мисля,че всеки трябва да има този продукт у дома!


ЛЮДМИЛА ТОШИВА

Добър ден! Аз съм Люси от Стара Загора. Вече един месец аз, семейството ми и много мои приятели пием от водата с Антивирус 1 и Антивирус 2. Учудващото при мен е, че раните ми(откакто пия водата), заздравяват много бързо. Другото, което много ме радва е, че никой от нас не се е разболял от никаква болест. Имам хроничен фарингит, който по принцип всяка година ми създава големи проблеми, тази година все едно го няма. Огромни благодарности на целият екип, че ни подариха толкова здраве!


ТАНЯ СЛАВОВА

С огромна благодарност към екипа на Плазма сайънс искам да споделя резултатите от използването на удивителните им продукти. От февруари месец цялото ми семейство използваме Anti virus и Минералиум. Моят мъж и малкият ми син са със астма. Освен приема на Анти вирус всеки ден правим и инхалации с водата. Преди това детето ми беше на помпа сутрин и вечер всеки ден и доста често на вентолин. От февруари вече спряхме помпата и нито веднъж не сме използвали вентолин. Освен това я използваме и за всякакви възпаления или рани. От тогава нито един от нас не е боледувал. И не тровя децата си със всякакви лекарства, просто пием вода, уникална вода


НАСКО БОЖИНОВ

Плазмата работи. Бях с температура 3 дни като през това време пробвах с парацетамол, дори и хлорен диоксид пих по схема. Но температурата не се повлияваше от нищо. Качваше и се сваляше когато си иска. На 4тия ден си взех ГАНС антивирус и започнах да пия. Но се оказа, че водата която използвах за пиене нещо не беше по реда си. Взимах си от Лидл тяхната марка вода. По препоръка на специалистите от Плазма Сайнъс започнах да взимам марка Савина вода. В Тмаркет я продават под името Оптима. Сложиш шишенцата в Оптимата и веднага се усети промяна във вкуса. Появиха се и балончета по шишенцата от външната страна, също и по вътрешната страна на стъкления бъркан където държах водата. А в Лидълската вода не се получаваха. Да знаете, ако нещо не сработи при вас. Сменете водата. На следващия ден вече бях без температура. Благодаря Ви!


МАРИАНА ГАНЧЕВА

Здравейте! Аз съм Мариана, от Стара Загора. Използвам Анти-вирус 1 и Анти-вирус 2 от около два месеца. Четерима души сме вкъщи, всички пием от водата. В началото само дъщеря ми беше скептична, относно този продукт и, в последствие само тя се разболя от Ковид 19. Изкара го много леко, само с лека температура и обща отпадналост, но, в момента, в който я диагностицираха започна да пие от водата. Никой друг у дома не се зарази. След около десетина дни аз се разболях от гнойна ангина, която протече без НИКАКВА температура, а в същия момент с огромни налепи по гърлото. Всичко това, според мен, е благодарение на този продукт. Много мои познати и приятели го използват вече и, засега няма нито един разболял се от каквото и да е.
Благодаря от сърце!
Бъдете здрави и щастливи!


СВЕТЛАНА ФИЛИПОВА

Здравейте, искам и аз да споделя за изцелението, което се случи при нас, за да може повече хора да се възползват от тези продукти, които са наистина уникални.Синът ми имаше варикозни язви на глезените от няколко години. Раните са много болезнени , зарастваха за един, два месеца зимата и отново се отваряха. От екипа ми препоръчаха продукта Анти-вирус.От заредената вода, синът ми трябваше да пие и пръска редовно раните, които заздравяха за няма и един месец. Сърдечно благодаря на екипа на Плазма Сайънс.


 • GANS е постоянен източник на енергия и няма срок на годност. Какво означава това ли? Точно така, купуваш го веднъж и го ползваш цял живот. Освен това може да го споделиш с цялото си семейство или приятели.
 • GANS може да бъде превенция против много болести.
 • Дава енергия на тялото.
 • Помага за пълноценен сън.
 • Намалява риска от развитие на рак.
 • Притежава противовъзпалитени свойства.
 • Балансира имунната система

ВЗЕМИ САМО СЕГА!

Anti-Virus + Mineralium GANS с 34% ОТСТЪПКА:


ЧАСОВЕМИНУТИСЕКУНДИ


Ние от Plasma Science силно вярваме в качеството на продуктите си и за това ти даваме възможност да върнеш продукта който си закупил в рамките на 30 дни и да получиш парите си обратно.

Организацията е създадена да допринесе за създаването на благоденствие, посредством различните приложения на новата плазма технология и установяването на траен мир.

Тачо Даскалов 2гр. Раднево, 6260