Отърви се от досадната БОЛКА В СТАВИТЕ, без да се мажеш с кремове, без да пиеш хапчета и без скъпи посещения при кинезитерапевт!

РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ СИ С ЕДИН ЗАМАХ

Какво получаваш:

Купуваш Fit-Complex GANS само веднъж и го използваш цял живот
Облекчава болката в ставите
Увеличава съдържанието на хиалуронова киселина в ставите и спомага за тяхната лубрикация
Намалява триенето между костите
Намалява възпалителните процеси в ставите
Увеличава качеството и количеството на синовиалната течност и подобрява биохимичните процеси в нея
Подобрява еластичността и здравината на ставния хрущял и ставните връзки
одпомага нормалната гъвкавост и подвижност
Подобрява комфорта и обхвата на движение
Увеличава енергията

Върни си удоволствието от разходките и играта с децата

 Слизай и се изкачвай по стълбите с лекота

 Върни си самочувствието

Този продукт не е медицинско изделие ( This product is not a medical device )
Ние от Plasma Science силно вярваме в качеството на продуктите си и за това ти даваме възможност да върнеш продукта който си закупил в рамките на 30 дни и да получиш парите си обратно.

ИМА ХИЛЯДИ ХОРА, КОИТО СТРАДАТ ОТ БОЛКИ В СТАВИТЕ,
НО ТРЯБВА ЛИ И ТИ ДА СИ ЕДИН ОТ ТЯХ?


Всеки възрастен знае колко е досадно да имаш болки в ставите. Колко е болезнено слизането или изкачването по стълби или дори ставането от стола. Как намалява самочувствието ни, когато се чувстваме зависими от чужда помощ.
Но не само възрастните изпитват ставни болки. Поради заседналия начин на живот и наднормено тегло, все повече млади хора страдат от болки в ставите и прилежащите й сухожилия. Това причинява дискомфорт, който им пречи не само на работното място, но им възпрепятства да се наслаждават на любимият си спорт или танци.
Понякога дискомфорта може да се превърне в толкова голям проблем, че ставите да станат подути, сковани и силно болезнени! Естествено, повечето млади и възрастни се борят упорито с този проблем. Мажат се с миризливи кремове, пият лекарства и ходят на скъпи кинезитерапевтични процедури. Някои прибягват и до кортикостероидни инжекции.
Според Международното сдружение за изследване на остеоартрита (Osteoarthritis Research Society International) и Американската академия на ортопедичните хирурзи (American Academy of Orthopaedic Surgeons) всички тези лекарства и кремове причиняват странични реакции и това кара до 33% от потребителите да преустановяват тяхната употреба.
Най-често срещаните неблагоприятни ефекти на кремовете и лекарствата за ставни болки са суха кожа, зачервяване, обриви и сърбеж, стомашни проблеми, повръщане, липса на апетит, сухота в устата, проблеми с уринирането, замайване, объркване, главоболие, изпотяване и/или нощно изпотяване, усещане за умора, сънливост, жълтеникав цвят на очите, промяна на желанието и/или сексуалната способност, и много други.

НОВ ПОДХОД В ПОВЛИЯВАНЕТО НА СТАВНИТЕ БОЛКИ

За щастие вече има алтернативни подходи, за които не са регистрирани неблагоприятни или нежелани странични ефекти, а сведенията за тяхната ефективност непрекъснато се увеличават. Плазмената наука даде най-големият подарък на медицината като предложи революционна формула против болки в ставите, мускулите и сухожилията. Новата формула се базира на едно научно откритие през 2012 година, когато ядреният инженер М. Кеше открива ново състояние на материята, което учените отскоро започнаха да прилагат в борбата със ставните болки с изключителен успех. Обезболяващата лента за стави и Fit-Complex GANS са създадени чрез най-съвремената плазмена технология. Те са перфектната грижа, от която имат нужда вашите стави, за да се движите, спортувате и танцувате с лекота.


Ползи от използване на Fit-Complex GANS:

Натурален продукт
Купуваш Fit-Complex GANS само веднъж и го използваш цял живот
Облекчава болката в ставите
Увеличава съдържанието на хиалуронова киселина в ставите и спомага за тяхната лубрикация
Намалява триенето между костите
Намалява възпалителните процеси в ставите
Увеличава качеството и количеството на синовиалната течност и подобрява биохимичните процеси в нея
Подобрява еластичността и здравината на ставния хрущял и ставните връзки
Подпомага нормалната гъвкавост и подвижност
Подобрява комфорта и обхвата на движение
Увеличава енергията

ПРЕДСТАВИ СИ КАКВО БИ СЕ СЛУЧИЛО АКО ……

Ако можеше да слизаш и изкачваш по стълбите с лекота. Представи си, че е лято. Нямаш търпение да си играеш с внуците без да мислиш за болките си. Представи си какво би се случило ако отново се наслаждаваш на дългите разходки.
Можеш да си живееш с дискомфорта и болката в ставите и мускулите цял живот, но трябва ли да е така? Трябва ли да страдаш от липса на самочувствие всеки път, когато понакучваш? Трябва ли да се чувстваш неполезен и зависим от чужда помощ? Трябва ли да не живееш живота, който искаш, само защото имаш болки в ставите и мускулите?!
Вече има 100% натурално решение за това, което може да се използва от всеки и по всяко време, което няма нежелани странични ефекти, и което го купуваш веднъж и го използваш ти и твоето семейство за цял живот.

За кого е подходящ този продукт?

  • Подходящ за хора на всякаква възраст без ограничение
  • Хора които имат болки в ставите
  • Хора които имат затруднена подвижност
  • Хора които имат износени стави
  • Хора които имат възпаление в ставите или сухожилията
  • Хора със спортни или битови травми
  • Хора които имат липса на минерали

Ето какво казват хора като теб, които изпробваха Fit-Complex GANS


РОСИЦА СИМОВА

Здравейте ,вкъщи от доста време пием антивирусната вода на Ганс и сме много доволни ,препоръчвам я на всичките си приятели и познати !От скоро прочетох за продукта Fit-Comlex и реших че е много подходящ за моята майка и състоянието в което се намира.Тя е на 66 г ,но от близо десетина години има болки в ставите и костите !Преди 4 месеца при рязко движение нещата много се влошиха ,правихме снимка на тазобедрена става на която се вижда частично износване ,придружено с нетърпими болки в рамената и гърба !Започнаха серия инжекции,терапии, обезболяващи които от своя страна увреждаха стомаха ,без да има добър ефект !Когато и предложих да опита тази вода ,тя беше отчаяна и скептично настроена ,отказа ми !Отне ми седмица да я убедя само два три дни да опита ,да пие от нея и ако няма ефект обещах да не настоявам повече!1 и 2 ден пиеше по 3 чаши на ден ,сподели ми ,че сякаш нещо работи в тялото и ,усещаше затопляне на болните места и леко засилена и постоянна болка !След 3 ден по своя преценка решила да пие при жажда само от тази вода .Към 5 ден ми сподели че почти не се сеща за болката и с лекота се движи в ежедневните си дейности .Следващите дни се похвали ,че вече успява да се наспива и сутрин и няма нужда от бавно и мъчително раздвижване !Вече минаха повече от 10 дни а тя продължава да пие от тази вода и да се хвали на приятелки !А аз мога само сърдечно да Благодаря !Ефект има и при нас той не закъсня !


МАРИЯ ДЕМИРОВА

Здравейте! Страдам от увреждане на междупрешлените дискове, имам постоянни болки и скованост във врата, гърба и кръста. Почти постоянно се налага да приемам обезболяващи лекарства. Започнах да консумирам вода с Fit-Complex GANS вече 10 дни, винаги когато съм жадна. Определено чувствам подобрение. Чувствам се много по жизнена и енергична! Надявам се болките напълно да изчезнат! Благодаря ви!


ПЕТЯ ШАНКОЛОВА

Здравейте, от година насам забелязах при спортуване болки в коляното и изтръпване
в тазобедрената става. Тренировките ми минаваха в постоянно напрежение и страх от контузии, защото при по-интензивна тренировка всичките тези симптоми излизаха и изпитвах болка и не можех да тренирам. Започнах приема на Fit-complex и забелязах, че болките и изтръпването някак не са обострени, издържам доста и то без напрежение, тренировките ми станаха приятни и страха от контузии също. Благодаря Ви!


КАМЕЛИЯ ПЕНЕВА

Здравейте, пия Fit-Complex от 10 дни. Причината да започна приема е болката в лява тазобедрена става от около 7 години. Причината не е много ясна, но последната снимка от преди 2г и половина не показа сериозни промени в ставата. А болката си я има. Имам си, разбира се, и други болежки по опорно двигателния апарат, натрупвани през годините: гръбнака, особено около шийните прешлени – след неправилни манипулации на масажист и едно падане на десен лакът с около 25 годишна давност. Пия Fit-Complех минимум 3 пъти на ден – първите 2 дни по 3 пъти на ден, а после започнах да пия винаги когато съм жадна. Имаше ефект още първата вечер, спах непробудно цяла нощ, без да усещам болки тук и там при всяко обръщане в леглото. Движенията ми станаха по-леки и свободни, с удоволствие поработвам макар и внимателно на село в градината. През тези 3 почивни дни започнах да мажа с водата и мястото на болката. Определено получих допълнително облекчение. Благодаря ви! 🙏Продължавам в същия дух. 🙏


НИНА ШУМАРОВА

Здравейте и благодаря,че ви има! Имам видими и невидими заболявания по ставите! Откакто пия заредена вода в fit complex GANS ,започнах да усещам засилване на болките,аз много им се зарадвах ,защото зная,че когато едно нещо действа има лечебна криза! Познавам продуктите ,които предлагате и съм много доволна и безкрайно благодарна,че ги открих!!! Благодаря за всеотдайността!


ВИОЛЕТА ВЕЛИКОВА

Здравейте! Съпругът ми от около 15 години има болки в дясната става на крака и скованост на раменете. При физическо натоварване се е налагало да пие силни обезболяващи лекарства. Започна да приема преструктурирана вода с Fit-Complex GANS, след втория ден болката в десния крак се увеличи, даже започна да накуцва. Днес вече тринадесет дни – се чувства значително по-добре. Подвижността на раменете му се увеличи. Има голямо подобрение. Тъй като проблема е от доста години, вероятно ще е необходим по-дълъг период на прием за възстановяване. Със сигурност ще използваме и другите Ваши продукти. Благодарим Ви!


БЛАГОВЕСТА ДАНЧЕВА

Здравейте,от 6-7 години имам проблем със колената(износване на ставния хрущял).Имала съм моменти,в които дори не мога да стигна до магазина.Също имам едно много дразнещо прещракване на лявото коляно.Дори когато карам кола редовно изпуква и застава така,че ако не си изпъна и разтърся крака не мога да продължа да карам нормално.
Пия Fit-complex GANS само от 10 дни и вече чувствам значително подобрение.В началото имаше леко засилване на симптоми,но то беше за кратко.Сега спря въпросното прещракване,а болката намаля значително.Сигурна съм,че ще изчезне напълно,тъй като ползваме и други от продуктите им и сме видели удивителния ефект и от тях!
Тази технология е бъдещето на здравето!


КАТЕРИНА КОЛЕВА

Здравейте! Искам да изкажа своето мнение и препоръка за използване на Fit- Complex, като първото нещо, което трябва да знаем е точната диагноза, като остеопороза, остеохондроза, възпаление на ставите, ошипявания и др. При точна диагнозтика се определя и периодът на лечението. Определени заболявания изискват по- дълъг период на лечение – 2, 3, 5 месеца и болките и усещанията са различни. Продуктът е комбинация от различни компоненти и има различно въздействие върху костната система. Подобрението при мен се усети след 6-тия ден. Подвижността се увеличи и енергията е по- висока. Надявам се след 30-тия ден да имам по- високи резултати.


ЕМИЛИЯ ЙОРДАНОВА

Искам да споделя какво почувствах от използването на продукта Fit Complex .Два дни след като започнах да го употребявам,усетих леко усилване на болките в раменете и коленете.В следващите дни болките отшумяха и вече все по- рядко усещам дискомфорт при движение.Ще продължавам да ползвам този чудесен продукт до пълното изчезване на болките ми и след това.Благодаря на екипа за чудесния продукт!

Plasma Science Fit-Complex GANS

Ние от Plasma Science силно вярваме в качеството на продуктите си и за това ти даваме възможност да върнеш продукта който си закупил в рамките на 30 дни и да получиш парите си обратно.

Организацията е създадена да допринесе за създаването на благоденствие, посредством различните приложения на новата плазма технология и установяването на траен мир.

Тачо Даскалов 2гр. Раднево, 6260