Не е нужно да пиеш антидепресанти за да се отървеш от ДЕПРЕСИЯТА

ОТКРИТИЕ В ПЛАЗМЕНАТА НАУКА ДАДЕ РЕШЕНИЕ ЗА ОВЛАДЯВАНЕ НА СТРЕСА И ДЕПРЕСИВНИТЕ СЪСТОЯНИЯ В ЕЖЕДНЕВИЕТО

Какво получаваш:

Купуваш Herbis GANS само веднъж и го използваш цял живот
Намалява стреса
Действа положително при депресия и паник атаки
Подобрява когнитивните способности
Подпомага сърдечното здраве
Подсилва имунната система
Подобрява сексуалното здраве
Забавя стареенето
Подобрява функцията на черния дроб


СЛУЧВА ТИ СЕ ЕЖЕДНЕВНО НАЛИ?


Стресът е нещо, с което се сблъскваш абсолютно всеки ден. Съвременният живот е изпълнен с работа, задължения, изисквания, крайни срокове, бързане, безизходица, отговорности, семейство, проблеми в работата и извън нея. Опитваш се всячески да пренебрегнеш това като си мислиш че ще отмине от самосебе си. Но стресът се натрупва и ти ставаш нервен и неспокоен – когато си търсиш ключовете сутрин и не ги намираш, когато закъснееш за работа и пропуснеш любимото си сутрешно кафе, когато си в задръстване, което не зависи от теб, но въпреки това ти се ядосваш. Това вероятно ти звучи познато. Колкото и да ти е неприятно, трябва да признаеш, че стресът се е превърнал в част от твоето ежедневие.


Освен тютюнопушенето, сред вредните навици, към които прибягваме, когато сме подложени на стрес, са преяждане или нередовно хранене, прекарване на твърде много часове пред телевизора или компютъра, прекалено много часове сън, антидепресанти и други видове медикаменти, които могат да доведат до пристрастяване, алкохол, недоспиване и вредни храни с много захар, които водят до затлъстяване и отключват редица заболявания. В резултат на всичко това често страдат и околните като семейството и приятелите ни, върху които пренасяме нервите от собствените си неволи.


Разбираме напълно колко е неприятно да ходиш по доктори и да пиеш различни хапчета от които има неблагоприятни ефекти като усещане за умора, сънливост, главоболие, гадене, повръщане, виене на свят. Опасност от пристрастяване, свръхвъзбуда, изрази на агресия, внезапни промени в настроението, затруднено заспиване, нарушение на съня, намаляване на сексуалното желание, и много други. От къде знаем? Защото вече минахме през същата ситуация…

ПРЕДИ ВРЕМЕ

когато нямахме знанието за плазмената технология, всички ние търсихме начини да се справим с депресията която е предизвикана от прекалено много стрес в ежедневието. Някои използваха хапчета, а други прилагаха бабини рецепти с различни комбинации от билки. И при двата случая се изискваше време и финансови средства за да получим минимален и краткотраен ефект. Сега когато, имаме знанието за плазмената технология, ние произвеждаме Herbis GANS, който помогна на нас и на други хора да спрем да се занимаваме с психолози и психиатри както и да се оттървем от антидепресантите.

Представи си какво би било да се наспиваш и да ставаш бодър с желание за работа. Да имаш самоувереност в това което правиш. Да приемаш че всичко е наред и няма от какво да се притесняваш. Да се наслаждаваш на живота. Сега всичко това е възможно!!!


ТАЗИ НОВА ПЛАЗМЕНА ТЕХНОЛОГИЯ

ни позволява да правим различни приложения, които могат да се използват буквално стотици години! Тъй като плазмената наука се базира изцяло на взаимодействието на различни полета на субатомно ниво, ние можем да дадем нужната енергия на клетките без да се налага да пием различни хапчета, прахчета или билки. Ние правим GANS според нуждата на тялото и той създава среда в която клетките да получат нужната енергия и да функционират правилно. Именно така работи Herbis GANS. Помага на тялото да се върне в баланс.

Мисията на организацията ни е да допринесе за създаването на благоденствие, посредством различните приложения на новата плазма технология и установяването на по благоприятни условия за живот в България.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ТОЗИ ПРОДУКТ?

 • Подходящ за хора на всякаква възраст без ограничение
 • Хора които имат депресия или паник атаки
 • Хора които имат проблеми със съня
 • Хора които имат проблем със стреса в ежедневието
 • Хора които имат проблем с емоциите и нервната система
 • Хора които имат проблеми с ендокринната система

Ето какво казват хора като теб, които изпробваха Herbis GANS


ДИДИ МИНЕВА

През април изкарах ковид и получих паник атаки. Това е повода, да си поръчам новия продукт Herbis Gans. На 4,5, и 6 ден усещах нервност и напрежения,а на 7 ден имах тонус и прилив на енергия. Като цяло изчезнаха паник атаките. Няма ги! Това ме зарадва и успокои. Безкрайно ви благодаря за продукта Herbis и за това,че ви има. Това е трети ваш продукт, който имам. Пожелавам много успехи във вашата дейност!


МАРИН СТАЙКОВ

Откакто използвам продукта Ви, тревожността ми намаля и се подобри сънят ми.


ВАЛЕНТИН ВАСИЛЕВ

Здравейте, продукта е чудесен. Знае се, че водата има памет, първоначално имах съмнения, но продуктите на Плазма Сайънс показват, че наистина има ефект. Напрежението и ежедневния стрес, значително намаляха, след използване на GANS Herbis. Благодаря и пожелавам успехи на екипа на Плазма Сайънс в настоящите и бъдещите им начинания.


ЦВЕТА ЧАОВА

Чувствам се добре, много по-спокойна. Откакто използвам продукта напрежението и умората намаляха драстично! Благодаря Ви!


ЕМИЛИЯ ЙОРДАНОВА

Взех продукта „Herbis“ за брат ми,който наскоро преживя дълбока емоционална криза.Беше се затворил в себе си,не искаше да вижда и разговаря с никого.Макар и отскоро да употребява продукта се забелязва желание за комуникация,възвръща си предишните порядки,съня му вече е по спокоен,наблюдава се и намаляване чувството на тревожност и дълбоката депресия в която беше изпаднал.Това е само началото,вярвам ,че при по-продължителна употреба резултатите ще са още по-добри.Благодаря Ви!


ПЕТЯ ЦАНКОВА

Здравейте, искам да ви благодаря за Herbis. Определено подобри безпокойството и регулира съня ми. Бих казала, че добре повлия и на червата ми, тъй като и там имам проблем.


 • Plasma Science HERBIS GANS е постоянен източник на енергия и няма срок на годност. Какво означава това ли? Точно така, купуваш го веднъж и го ползваш цял живот. Освен това може да го споделиш с цялото си семейство или приятели.
 • Plasma Science HERBIS GANS е продукт който може да бъде превенция против много болести.
 • Дава енергия на тялото.
 • Помага за пълноценен сън.
 • Намалява риска от развитие на рак.
 • Притежава противовъзпалитени свойства.

ВЗЕМИ HERBIS СЕГА С 34% ОТСТЪПКА:


ЧАСОВЕМИНУТИСЕКУНДИ


Ние от Plasma Science силно вярваме в качеството на продуктите си и за това ти даваме възможност да върнеш продукта който си закупил в рамките на 30 дни и да получиш парите си обратно.

Организацията е създадена да допринесе за създаването на благоденствие, посредством различните приложения на новата плазма технология и установяването на траен мир.

Тачо Даскалов 2гр. Раднево, 6260