Няколко думи от наши приятели

Отзиви


Проблемите ми започнаха преди около 10 години, след като родих дъщеря си. Изкарах тежка следродилна депресия, вследствие на която отключих много психически проблеми, безсъние, тревожност и т.н. Не спирах да се боря и осъзнавах, че нещата не трябва да стоят така. Преминах през почти всичко, което бях чула за справяне с проблема включително и 2годишно лечение с антидепресанти, но уви напрежението, мъката и апатията ми продължаваха да ескалират и доведоха и физическите проявления, задушаване, сърцебиене, отпадналост. Тогава за мое щастие вселената ме срещна с един от основателите на Plasma science България. Благодарение на него, на нано технологията, на моята вяра и постоянство, само 3 месеца по-късно всичко това е в миналото. Чувствам ума си на мястото му, чувствам себе си на мястото си, чувствам и се радвам на живота си!


Ваня Александрова, СЛИВНИЦА


Здравейте! Казвам се Христо Бесалев, живея в Смолян и работя в сферата на строителството. Искам да споделя с вас историята си за първият ми допир до чудото на нано-медицината. На 30.10.2019 си счупих стъпалото на десния крак, 5- та кост. Отидох в болница, направиха ми снимка и установиха гореспоменатото. Докторът ми
заяви, че поне 30 дни няма да мога да стъпвам на счупеният крак. Поради естеството на работата ми и късите срокове, които имам за завършването и, започнах да търся варианти и информация за по – бързото си възстановяване. Случайно приятел ми сподели, че се е отървал от болежки които имал от години, за броени седмици. Тогава научих за Плазма Сайънс и всичко, с което те се занимават. Реших да им гласувам доверие и взех изключително правилно решение. Правех това което ми казаха и на 12-тия ден вече ходех без патерици, а на 18-тия вече бях на работа.
Благодаря от сърце на екипа на Плазма Сайънс, че толкова бързо ме вдигнаха на крака!


Христо Бесалев, СМОЛЯН


Здравейте! Казвам се Иво. Живея и работя в Малта. От дълги години се занимавам със смесени бойни изкуства или иначе казано ММА. Веднъж по време на тренировка получих много тежка контузия на коляното, а именно предно частично разкъсана връзка. Най-лошото беше че се случи 1 месец преди състезание. Бях много ядосан и отчаян. Започнах ходене по доктори и физиотерапевти, но всеки ми казваше да забравя за спорта поне 6 месеца дори повече. Тогава реших да се прибера до България за да си почина и да събера малко позитивна енергия. Отидох да се видя с мой голям приятел Петър Йовчев и му споделих какво се е случило. Той ми каза цитирам буквално: „спокойно братле, аз ще ти възстановя крака. Реших че си прави майтап за да ме разведри понеже почти не можех да сгъвам крака си и едвам вървях, имах адски болки. Същата вечер отидох в неговия дом на гости и той ми даде нещо като пластир и ми каза да си го сложа там където е контузията. Сложих го и веднага получих облекчение. Мислих си че си втълпявам, но започнах да си го слагам постоянно и само за два дни можех да си сгъвам крака на цяло без да чувствам болка. След 4 дни започнах тренировки! Да, може да изглежда невероятно(както и на мен ми изглеждаше в начало), но смея да твърдя че плазма технологията е бъдещето! След месец участвах в състезанието и спечелих, а докторите искаха дори и да ме оперират… Благодаря на Петър Йовчев и на екипът на ПЛАЗМА САЙЪНС за това което правят за хората! Бог да е с вас!


Иво Гинев, МАЛТА


Здравейте, казвам се Деница и съм на 26г. Работя в сферата на ресторантьорството и през повечето време от работния процес съм на крака. Имах проблем с мускулите, получавах крампи, които затрудняваха движението и съответно работата ми. Употребявала съм различни медикаменти, но без резултат. Тогава се запознах с Петър Йовчев. След като му споделих за проблема си той ми разказа с какво се занимава, и че може да ми помогне. Направи ми някакво изследване и ми предложи продукт който той и компанията в която работи разработват. След като започнах да пия Plasma Science Magnesium крампите ми изчезнаха на втория ден. Водя интензивен начин на живот, като от време на време спортувам и до ден днешен нямам проблем с мускулите. Искам да изкажа благодарност към него и целият екип на Плазма Сайънс.


Деница Цанева, ГУРКОВО


Здравейте и от мен! Казвам се Нина и имам не малко здравословни проблеми! Преди известно време един мой приятел ме запозна с Петър Йовчев. След като ми сподели с какво се занимава тяхната компания веднага почувствах, че това е то, което ще ми помогне! Говорихме дълго по въпроса за проблемите ми и след това той ми даде някакви нано-материали като ми каза как да ги използвам. След като започнах да ползвам този нано-материал получих криза в белите дробове, която продължи повече от месец! Консултирах се с Петър и той ми предложи да намаля дозата, но аз категорично
отказах и продължих, защото усещах, че това е реакция от лечението, което изчистваше дробовете ми от натрупани секрети/страдах от астма/! Личният ми лекар не знаеше какво да ме посъветва, защото след направена рентгенова снимка не се виждаше нищо, а аз кашлях и не можех да дишам. След не много време спрях всички лекарства, които пиех – за щитовидната жлеза, панкреаса, висок холестерол и др. Сега вече съм добре и продължавам да си пия нано-материала и съм благодарна на Петър Йовчев за отзивчивостта и вниманието, с което ме обгрижва!
Препоръчвам на всички нуждаещи се продуктите на Plasma Science!


Нина Шумарова, СЛИВЕН


Здравейте, казвам се Мария. Работя в сферата на ресторантьорството. Веднъж се наложи да режа сухи мезета на електронния нож който ползваме за тази дейност. Бях се замислила и изведнъж острието на ножа отряза предната част на безименния ми пръст. Веднага отидох до близката аптека и взех всичко неубходимо за раната. Въпреки бързо взетите мерким кръвта не спираше. В този момент в заведението беше човек на име Петър Йовчев, който ме видя да тичам превързана и ме спря като искаше да види какво се е случило. Обясни ми с какво се занимава и след кратък разговор отидохме до офиса му и той ми капна няколко капки вода която била под влиянието на нано частици. Кръвта спря след секунди – не можех да повярвам на очите си! След това той ми даде нано-частици и ме инструктира когато и как да ги ползвам. На 4-тата(четвъртата) седмица нямах дори коричка на пръста. Тъканта ми се изгради изключително бързо, което все още не мога да повярвам, но фактите са си факти! Искам да изкажа огромни благодарности на Петър Йовчев и на екипа на Плазма Сайънс за това което правят. Плазма технологията е нещо невероятно. Препоръчвам техните продукти!


Мария Андонова, РАДНЕВО


Здравейте, казвам се Стефка. Преди време имах проблеми със сърцето. Ходих на доктори и се установи че имам екстрасистули. Предписаха ми магнезий на таблетки, но нямаше много добър ефект. Започнах да търся алтернатива, защото виждах че хапчетата не ми помагат и тогава научих за Плазма Сайънс. След като се запознах с тяхната дейност и проведох подробен разговор относно моите проблеми, те ми изпратиха нано-магнезий и ми казаха как да го ползвам. От начало бях скептично настроена защото те говореха за преструктуриране на молекулите на водата и подобни неща които повече са свързани с физика от колкото с някакъв вид лечение. Въпреки това направих всичко което ми казаха и от както пия водата която преструктурирам с нано-магнезия, всичките ми проблеми изчезнаха. Благодаря на екипа на Плазма Сайънс! Препоръчвам на всеки продуктите които предлагат!


Стефка Върбанова, РУСЕ


Имах проблеми с кръста, дископатия и дискова херния. Болки на възпалени нерви, както и болки в мускулите от зад на бедрата и двата прасеца. Болките бяха ежедневни и почти непоносими. Всичко това беше в продължение на 9 месеца. Бях почти непрекъснато на обезболяващи. Мъка. Не можех да се движа свободно и трябваше все да се подпирам с ръце за да се движа. Мой близък роднина ми показа този сайт и ми разказа за нано-технологиите. Реших и си купих тениска макар че все още не съм напълно наясно с тази технология, но не сгреших! Носих я всеки ден близо месец и болките ми изчезнаха. Вече мога да вървя свободно и без проблем. Мога да кажа че два пъти посещения на Павел Баня не ми помогнаха и малко от това както ми помогна тази тениска. Препоръчвам!


Георги Чакъров, СТАРА ЗАГОРА


Организацията е създадена да допринесе за създаването на благоденствие, посредством различните приложения на новата плазма технология и установяването на траен мир.

Тачо Даскалов 2гр. Раднево, 6260