КАК ДА СПРЕШ ВИРУСИТЕ БЕЗ ДА КУПУВАШ ХАПЧЕТА

СПРИ ВИРУСИТЕ С ЕДИН ЗАМАХ

Какво получаваш:

 • Купуваш Anti-virus GANS само веднъж и го ползваш цял живот
 • Спира всички вируси
 • Помага при респираторни проблеми
 • Увеличава енергията
 • Успокоява мускулните болки
 • Освобождава от стреса
 • Помага за спокоен сън
 • Помага при проблеми с ендокринната система
 • Ускорява мозъчната функция
 • Поддържа здравословно кръвно налягане
 • Превенция против онкологични заболявания свързани с калция и фосфора в организма

Случи се отново, нали?

Използваш различни видове антибиотици и медикаменти, но въпреки това боледуваш? Това не е решение!

Вирусите могат да бъдат доста неприятни! Те могат да доведат до трайни увреждания в тялото. А тези увреждания от своя страна да доведат до проблеми както в личния така и в професионалния живот.

Разбираме напълно цялата тази допълнителна ангажираност и разходи, да се занимаваш с болни деца, родители или със самия себе си. От къде знаем? Защото всички ние някога бяхме в същата ситуация…

Преди време

когато нямахме знанието за плазмената технология, всички ние боледувахме и трябваше все някак да се лекуваме. Някои ползваха медикаменти, а други прилагаха бабини рецепти с различни комбинации билки. И при двата случая се изискваше време и финансови средства за да се справим с инфекциите предизвикани от вируси. Сега когато, имаме знанието за плазмената технология, ние произвеждаме Anti-virus GANS който допринесе на нас и на другите хора за по спокоен живот без вирусни инфекции!

Представи си какво би било да не се разболяваш в следствие на вируси, да не даваш пари за антибиотици и други медикаменти, да не се притесняваш че децата ти ще боледуват и ти трябва да си ангажиран и да оставиш работата си за да се грижиш за тях. Всичко това е възможно!!!

Тази нова плазмена технология

ни позволява да правим различни приложения, които могат да се използват буквално стотици години! Тъй като плазмената наука се базира изцяло на взаимодействието на различни полета на субатомно ниво, ние можем да дадем нужната енергия на клетките без да се налага да пием различни хапчета, прахчета или билки. Ние правим GANS според нуждата на тялото и той създава среда в която клетките ще получат нужната енергия и ще функционират правилно. Именно така работи Plasma Science Anti-virus GANS. Помага на тялото да получи нужните елементи и го предпазва от вируси като не им позволява да се развиват.


Какво представлява Anti-virus?


За кого е подходящ този продукт?

 • Подходящ за хора на всякаква възраст без ограничение
 • Хора които имат Анемия
 • Хора които имат респираторни проблеми
 • Хора които имат проблем с мускулите и меките тъкани
 • Хора които имат онкологични заболявания свързани с калция или фосфора в организма
 • Хора които имат проблем с емоциите и нервната система
 • Хора които имат нарушено кръвно налягане
 • Хора които имат проблеми с щитовидната жлеза

Отзиви на наши клиенти


МАРИАНА ГАНЧЕВА

Здравейте! Аз съм Мариана, от Стара Загора. Използвам Анти-вирус 1 и Анти-вирус 2 от около два месеца. Четерима души сме вкъщи, всички пием от водата. В началото само дъщеря ми беше скептична, относно този продукт и, в последствие само тя се разболя от Ковид 19. Изкара го много леко, само с лека температура и обща отпадналост, но, в момента, в който я диагностицираха започна да пие от водата. Никой друг у дома не се зарази. След около десетина дни аз се разболях от гнойна ангина, която протече без НИКАКВА температура, а в същия момент с огромни налепи по гърлото. Всичко това, според мен, е благодарение на този продукт. Много мои познати и приятели го използват вече и, засега няма нито един разболял се от каквото и да е.
Благодаря от сърце!
Бъдете здрави и щастливи!

 


СВЕТЛАНА ФИЛИПОВА

Здравейте, искам и аз да споделя за изцелението, което се случи при нас, за да може повече хора да се възползват от тези продукти, които са наистина уникални.Синът ми имаше варикозни язви на глезените от няколко години. Раните са много болезнени , зарастваха за един, два месеца зимата и отново се отваряха. От екипа ми препоръчаха продукта Анти-вирус.От заредената вода, синът ми трябваше да пие и пръска редовно раните, които заздравяха за няма и един месец. Сърдечно благодаря на екипа на Плазма Сайънс.


НАСКО БОЖИНОВ

Плазмата работи. Бях с температура 3 дни като през това време пробвах с парацетамол, дори и хлорен диоксид пих по схема. Но температурата не се повлияваше от нищо. Качваше и се сваляше когато си иска. На 4тия ден си взех ГАНС антивирус и започнах да пия. Но се оказа, че водата която използвах за пиене нещо не беше по реда си. Взимах си от Лидл тяхната марка вода. По препоръка на специалистите от Плазма Сайнъс започнах да взимам марка Савина вода. В Тмаркет я продават под името Оптима. Сложиш шишенцата в Оптимата и веднага се усети промяна във вкуса. Появиха се и балончета по шишенцата от външната страна, също и по вътрешната страна на стъкления бъркан където държах водата. А в Лидълската вода не се получаваха. Да знаете, ако нещо не сработи при вас. Сменете водата. На следващия ден вече бях без температура. Благодаря Ви!

 


 ДИМО ТЕНЕВ

Здравейте, използвам продукта Анти вирус от Плазма Сайънс.Повече от 8 мес. имах хронична кашлица, която се появи миналата година след преболедуване на остър бронхит. Това, което се случи при мен е, че една сутрин ми предложиха чаша вода с антивирус.След като изпих водата кашлицата ми спря веднага. Не можех да повярвам, че може да има толкова бърз ефект. Следващите дни кашлицата се появи отново, тогава реших да си взема Анти вирус. Използвам го вече повече от месец. Мога да кажа,че нямам кашлица и никакви симптоми на настинка или главоболие не съм имал. Също така взех антивирус и на майка ми. Тя се оплакваше от високо кръвно рано сутрин след , като се събуди. Вече трета седмица няма такова високо кръвно при събуждане и не се е оплакала от настинка или главоболие. В предвид резултатите от Анти вирус при мен и майка ми съм препоръчал Анти вирус на десетки мой близки и приятели.

 


 ТАНЯ СЛАВОВА

С огромна благодарност към екипа на Плазма сайънс искам да споделя резултатите от използването на удивителните им продукти. От февруари месец цялото ми семейство използваме Anti virus и Минералиум. Моят мъж и малкият ми син са със астма. Освен приема на Анти вирус всеки ден правим и инхалации с водата. Преди това детето ми беше на помпа сутрин и вечер всеки ден и доста често на вентолин. От февруари вече спряхме помпата и нито веднъж не сме използвали вентолин. Освен това я използваме и за всякакви възпаления или рани. От тогава нито един от нас не е боледувал. И не тровя децата си със всякакви лекарства, просто пием вода, уникална вода🙂


 ИВА ДИМИТРОВА

Здравейте, искам и аз да споделя опита си с продуктите на Плазма сайънс от които съм изключително доволна.
Моя проблем беше ужасно главоболие почти всеки ден плюс болки във врата. Приемах болкоуспокояващи доста често, болката беше доста силна и когато видя че имам едно две хапчета изпитвах ужас, че утре ако ме заболи няма да имам. Започнах приема на “вълшебната” за мен вода Анти- вирус и Магнезиум преди два месеца, и около две седмици след това се усетих, че не съм пила хапчета скоро защото болката наистина вече я нямаше. И от тогава до сега главата ме е боляла най – много веднъж. Взех и тениската за болката във врата и след известно време и тя изчезна. Препоръчвам на всеки , който има нужда наистина си заслужава.
Благодаря ви! 🙂

 


 • Plasma Science Anti-virus GANS е постоянен източник на енергия и няма срок на годност. Какво означава това ли? Точно така, купуваш го веднъж и го използваш цял живот. Освен това може да го споделиш с цялото си семейство или приятели.
 • Plasma Science Anti-virus GANS е средство за спиране на всички Корона вируси.
 • Намалява безпокойството.
 • Помага за пълноценен сън.
 • Той съдържа поле на важни минерали за тялото като Желязо, Калций, Магнезий, Силиций, Фосфор, Натрий и Хлор. Полезен при хора с респираторни проблеми и хора с онкологични заболявания обвързани с калция или фосфора в тялото. Може да се използва за намалянето на различни видове болка.
 • Полезен за мозъка и ендокринната система.

ВЗЕМИ ANTI-VIRUS СЕГА С 34% ОТСТЪПКА:

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД:


ЧАСОВЕМИНУТИСЕКУНДИ


КУПИ СЕГА ЗА 79.20 ЛВ

ВЗЕМИ ПРОДУКТИ НА СТОЙНОСТ НАД 100 ЛВ И ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА В БЪЛГАРИЯ

Plasma Science ТИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ВЪРНЕШ ЗАКУПЕНИЯТ ОТ ТЕБ ПРОДУКТ В РАМКИТЕ НА 30 ДНИ!

Организацията е създадена да допринесе за създаването на благоденствие, посредством различните приложения на новата плазма технология и установяването на траен мир.

Тачо Даскалов 2гр. Раднево, 6260